06 august 2007

SOMMERAFTEN PÅ SØEN...
Livet er godt, rigtigt godt, sådan en varm august-aften på Silkeborg søerne!

Der er blevet inhaleret 3 gange så mange madder, som hvis det var blevet serveret på landjorden, æggemadderne og alt det andet smager så meget bedre, når der er vand til alle sider og stille skvulp som garniture.

Der er blevet grint igennem, og mavekramper lige op over, da man iførte sig farfar'rens ufatteligt "noller" solbriller fra hylden, og kastede håndtegn til de forbipasserende joller.

Der er blevet svømmet i redningsveste på det dyyyyyyybe vand, sprunget hovedspring, klapret tænder og lavet bomber, alt sammen iført underhylere und nix weiter, fordi "man" regnede med, at moderen selvfølgelig havde snuppet badetøjs-tasken med, "man" havde jo stillet den lige på trappen, ikk'.

Der er blevet navigeret med tungen lige i munden og far som med-skipper, man er ved at være stor, når man kan sejle igennem snævringen med cool attitude.

Skibshunden fik også en dukkert, og sad derefter dekorativt, men ildelugtende, og fulgte med i livet på vandet.

Man bliver træt efter sådan en aften på søen, der er helt stille i huset nu, kun jeg sidder her med vindblæst frisure og sol-stramme kinder, og glæder mig over, at livet har så meget skønt at byde på, og så endda i solskin...

6 kommentarer:

britt sagde ...

Ååååhhhh, det ser fantastisk ud! Jeg har sejlet hele min barndom og dine billeder giver nærmest et sug i maven - der er nemlig så skønt på vandet.
Mvh Britt

anne (den anden af slagsen) sagde ...

Åh ja det er stort at komme igennem sin første snævring uden hjælp. Jeg husker godt da jeg stolt navigerede igennem Sejssnævringen helt alene - det var der jeg følte mig som en rigtig søfaren, og følte mig klar til togt med Troels Kløvedal.

Dejlig sommeraften I der havde, må der dog komme mange flere af den slags i år.

HANNE sagde ...

Der er skønt på søerne og til at holde ud at være :-)

Anne sagde ...

Det var den dejligste aften, og vi satser på en del af dem i løbet af august :-)

Pia sagde ...

Silkeborgsøerne er i en klase for sig, i egen båd kan jeg forestille mig den gør sig endnu bedre:)
Hvor ser det bare hyggeligt ud og den rankende Nugga er da overhovedet ikke til at stå for:)

lifeondyssen sagde ...

Det ser bare pragtfuldt ud .. glæden lyser ud af jer alle !!
Efter sådan en dejlig dag bliver man bare naturlig træt :o)