22 august 2007

JEG MELDER MIG IND I KLUBBEN...

Jeg er sikker på, at der er noget om sagen, når der snakkes Post-ferie-depression, jeg føler mig anti-oplagt og er bare ugidelig, halvmuggen og til tider lidt tudevårn.

Måske burde jeg kalde min tilstand Post-ferie-trætheds-syndrom, for jeg har svært ved at holde øjenene åbne, og længes ligefrem efter at komme i seng om aftenen, en side af mig selv, som jeg aldrig tidligere er stødt på.

Gab, suk, prust, støn, det er hårdt at komme op i omdrejninger igen!

Der er minus på vigør-kontoen, det er dæleme tidligt, efter bare halvanden arbejdsuge burde jeg jo stadig sprudle af friskhed og overskud...

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Det er da godt nok også totalt hårdt at komme igang igen. Jeg har været så heldig at have 5 ugers ferie, og jeg er nu, hvor jeg har arbejdet i 1½ uge fuldstændig færdig. Ser frem til uge 42 hvor vi har efterårsferie - det kan kun gå for langsomt :-)
Håber det hele bedres lidt inden vi når så langt for det er da ikke til at holde ud.

anne (den anden af slagsen) sagde ...

Velkommen i klubben. Den er godt nok svær at komme ud af igen. Håber det vender for dig, ellers må vi lave noget terapi sammen

Helle Holst sagde ...

Åh hvor er det dog befriende at høre at jeg ikke er alene i min grådlabile verden. Jeg syntes godt nok at den ellers så dejlige hverdag er noget opreklameret fis i disse dage.
3 dage har jeg været igang. 3 lange dage med møder og hurlumhej - jeg længes efter de vidunderlige feriedage hvor vi havde god tid. Måske jeg bare har brugt for at komme tidligt i seng og så lune mig ved tanken om at jeg ikke er alene. Tak!!:o)

Kh. Helle

HANNE sagde ...

Totalt sol underskud og nu er det også blevet mørkt igen.....Det er som om vi er blevet snydt for sommeren!
Vi må ha´gang i noget lys, positivisme og hygge :-)

Anne sagde ...

Heldigvis er man sjældent alene om at ha' en lille nedtur, på en eller anden måde hjælper det lidt at vide, at andre også hænger lidt med skuffen.

Og jeg er nu også ganske sikker på, at de få solskinstimer spiller en stor rolle i min oplevelse af verden i denne tid.

Vi må finde ud på den anden side af tristessen og de negative vibes, for egentlig er livet jo ganske dejligt :-)