07 april 2007

TIDSFORDRIV...

Jeg er en dårlig patient, synes de, der gerne vil nusse om mig og forkæle lidt; jeg styrter for meget rundt, siger de.

Og det har de såmænd nok ret i, jeg er tæt på at være verdens dårligste til at være syg, det er først når feberen bliver høj nok til at sende mig til drømmeland, at jeg overgi'r mig.
Der er jo så meget, jeg gerne vil nå...

Men jeg har gjort mig umage i går og i forgårs, blevet læææænge under tæppet oppe i sofaen, og har fået noget af tiden til at gå med hæklerier.
Der er alpaca i mange nuancer i skuffen, disse her er i virkeligheden nok en smule for "fesne", men sat sammen i flok, 40-50 stykker af dem, så tror jeg nu nok, at de kan blive et fint forårssvøb til den ømme hals.

Jeg bliver aldrig en ørn til at hækle, og min svigermor måtte også slå en lille latter op, da hun så, hvordan jeg holdt hæklenålen, men det kan man jo ikke se, når det er færdigt, eller??

I strikkekurven ligger to trøjer og blinker til mig, måske skulle der tages nogle omgang på dem, inden jeg skal til at flikke alle blomsterne sammen...

6 kommentarer:

Liselotte sagde ...

God bedring, Anne - og god fornøjelse med at sætte blomsterflor sammen :-)

Anne sagde ...

Tak skal du ha' Liselotte, det er kun halsen der driller nu, alt andet dårligdom er forsvundet, så jeg smiler :-)
Mon ikke bare blomsterne skal sættes sammen uden de store udregninger, sådan lidt med løs og rund hånd...

Gitte sagde ...

Det blir da super flot dit tørklæde.. Jeg har også været i gang flere gange, men har altid fået brugt blomsterne til tasker osv inden der er blevet til et tørklæde!!
Mon du holder på hæklenålen som jeg. Ligesom en strikkepind?? Det ser komisk ud i forhold til når andre hækler, men je kn ikke på den anden måde:-)

Dorte sagde ...

Lad du bare svigermor more sig - dine blomster er da blevet nydelige !

Kh Dorte

Sylvia sagde ...

Nydelige blomster du har heklet! det er vel nesten det samme hvordan man gjør det, bare resultatet blir bra!!! bare fortsett, du! Tørklet blir fint, det er jeg sikker på!
Jeg har bakt GULE kaker i dag. Det finnes bilder og oppskrift i bloggen min.
Og god bedring til deg!

Sanne B. sagde ...

Det kan godt være du ikke er en ørn til at hækle, men du skjuler det godt. Blomsterne ser top-professionelle ud. Glæder mig til at se dem sat sammen til en hel tørklæde-blomstereng.'
kh
Sanne B