07 april 2007

TEAMWORK...


Konen tegner hængesofastativ og fortæller -
Manden kører ud i verden og henter materialer.

Konen brygger varm kaffe og kommer med opmuntrende og anerkendende tilråb -
Manden borer med sneglebor og sætter stolper i vatter.

Når sommeren kommer, skal de sidder der sammen, konen og manden, drikke et godt glas vin, og nyde duften af roserne, der slynger sig.

Men indtil da, der arbejdes der i den bidende blæst, der bandes lidt over den hårde hedejord, manden søger ly i pigernes havehus med dampende krus og drømmer om de varme sommerdage, når man ikke skal andet end at nyde byggeriet...

6 kommentarer:

Sifka sagde ...

Forventningens glæde.

HANNE sagde ...

Det lyder spaendende. Du faar noget fra haanden selv om du er syg. Skulle du ikke ligge med foedderne oppe og vartes op?
Jeg sender lige en sms til dig...

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Jamen Anne dog - det er noget skidt med en hals der gør ondt... jeg har lige været igennem det - feber der får kroppen til at ryste og gøre ondt.. nu er det bedre - det bliver det jo altid - så fat mod..

Linda sagde ...

Der er ikke noget så godt som teamwork, vi kører samme fordeling :o)Og magen organiserer også sin indkøbsliste; det er nemlig ham der står for indkøb.
Anne - dine blomster er fine, uanset greb om hæklenålen!
kh Linda

Bodil sagde ...

Ambitiøs haveplan du er i gang med - men flot det bliver det. Apropos arbejdsfordelingen - sådan er det også herhjemme, jeg får ideer og planlægger og han førere dem ud i livet :-)

Anne sagde ...

Om haveplanen er ambitiøs, Bodil, det skal jeg ikke kunne sige, men der skal lægges kræfter, tanker og desværre også en masse penge i anlægningen af en helt bar grund på 1200 kvm.
Vi er efterhåden kommet et godt stykke, men det ser jo ikke ud af så meget, når alt er under en meter højt ;-)