Min trick til at undgå den slags derhjemme: Den der laver mad, vasker IKKE op. Så for mig er der kun megatræls opvask, når McI en sjælden gang giver sig ud i indisk madlavning. Måske du skulle have en lille forhandlingsrunde med de andre i huset?
Foodie, der har kastet sig ud i en hverdag uden sukker og stivelse af den traditionelle slags.
En helt ny verden, hvor mine gamle kokkeskills kommer meget handy ind over, og hvor "plejer" bliver vendt på hovedet.
Sunde sager.
Søde sager.
Sprøde sager.
Bløde sager.
Alt godt fra jord, stald og hav til bord.
Alt her på siden er blogget direkte fra min iPhone, så der vil ikke være fancy grafik og redigerede fotos, alt vil stå råt (og usødet)...
3 kommentarer:
Hej Anne,
Min trick til at undgå den slags derhjemme: Den der laver mad, vasker IKKE op. Så for mig er der kun megatræls opvask, når McI en sjælden gang giver sig ud i indisk madlavning. Måske du skulle have en lille forhandlingsrunde med de andre i huset?
Ulla
Måske derfor jeg sværger til Mornaysauce i brik - ganske udmærket :-)
Hejsa Anne
Den skal sætte sig lidt på bunden - det er det som giver den helt rigtige smag :o)
Kh. Helle
Send en kommentar