tag:blogger.com,1999:blog-19453790.post114331392151895503..comments2023-10-30T09:45:00.199+01:00Comments on GARN OG GASTRONOMI: GARFIELDS DISH...Annehttp://www.blogger.com/profile/15929818613677220787noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-19453790.post-1143358658239532812006-03-26T09:37:00.000+02:002006-03-26T09:37:00.000+02:00Hejsa AnneDen skal sætte sig lidt på bunden - det ...Hejsa Anne<BR/>Den skal sætte sig lidt på bunden - det er det som giver den helt rigtige smag :o)<BR/>Kh. HelleHelle Holsthttps://www.blogger.com/profile/12031272584942268525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19453790.post-1143326135934506392006-03-25T23:35:00.000+01:002006-03-25T23:35:00.000+01:00Måske derfor jeg sværger til Mornaysauce i brik - ...Måske derfor jeg sværger til Mornaysauce i brik - ganske udmærket :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-19453790.post-1143315361810680282006-03-25T20:36:00.000+01:002006-03-25T20:36:00.000+01:00Hej Anne, Min trick til at undgå den slags derhjem...Hej Anne, <BR/><BR/>Min trick til at undgå den slags derhjemme: Den der laver mad, vasker IKKE op. Så for mig er der kun megatræls opvask, når McI en sjælden gang giver sig ud i indisk madlavning. Måske du skulle have en lille forhandlingsrunde med de andre i huset?<BR/><BR/>Ullastrikkeforskerhttps://www.blogger.com/profile/14387717627283822614noreply@blogger.com