25 august 2007

OPPE OG I GANG...

Der har været aktivitet fra den årle morgen her hjemme i dag, denne lørdag er blevet en af de dage, hvor der pludselig er ret meget på programmet og en del logistik må til, hvis tingene skal gå op i en højere enhed.

I eftermiddag venter sjov og spas og masser af hygge sammen med Torbens mange kusiner og fætre med alle deres børn, og også en lille flok af den ældre generation.
Der skal snakkes, leges, spiller og spises, vi glæder os, det plejer at være nogle meget dejlige dage, når vi alle samles...

Jeg er blevet sat på salat-opgaven, og har snittet, hakket, blendet og kogt siden morgengry, men nu er det færdigt, kun den allersidste finish skal klares ved aftenstide, når grillen syder i Nørre Vium.
Der er bønnesalat med bulgur og rød sennepdressing, der er vandmeloner med feta, rødløg og oliven, og så en sprød grøn salat med rødbedeblade, spirer, grønne asparges og hvide gulerødder.
Hvidløgsdressing med dild og bredbladet persille til at dyppe i og så masser af gnavegrønt til alle de børn, der helst vil ha' deres grøntsager i ublandet form.

Jeg elsker action i køkkenet, det er den bedste måde at starte dagen på, smilet er bredt!

Og det er nok godt nok, for om en halv times tid står jeg bag disken i venindens butik, hun trængte til lidt lørdags-bistand, og benyttede sig af et af de "kom-på-arbejde"-kort, der var en del af hendes gave fra os til åbningen, og jeg skal først til vestjylland i eftermiddag, så et par ekspeditioner eller fem, det kan jeg sagtens nå.

Jeg er klar, lørdagsmild og kundevenlig, men først skal lokkerne under kontrol og læberne males, jeg er den der er smuttet!

God lørdag derude...

7 kommentarer:

HANNE sagde ...

Den travle arbejdsbi er vist i gang i Engesvang, det ser lækkert ud. God fornøjelse :)

Liselotte sagde ...

God lørdag, Anne - den skal nok blive skøn :-)

Tina Mølgaard Andersen sagde ...

Uhmmm, det ser lækkert ud, en lækker salat frister altid.

Godt patienten har det bedre, hun må passe på næste gang hun får lyst til at svinge sig i lianerne.

Håber for hende at hun sover bedre i nat.

Jeg har jo selv et par meget aktive drenge, så jeg ved at der let kommer skrammer til og så er det dejligt med en masse omsorg.

Kathrin sagde ...

Hei! Jeg er ny leser av bloggen din. Oppdaget bloggen for 2 dager siden, og jeg har scrollet meg bakover i bloggen din og lest, helt tilbake til april... Og jeg har blitt så inspirert!!! Jeg liker så godt din danske, lune og morsomme måte å formulere deg på. Jeg må smile ofte. Så mye fin strikk du viser også. Så fin strikk at jeg har vært i en lokal strikkebutikk og bestilt en kit av Linus genseren, designet av hun danske designeren jeg ikke kan komme på hva heter. Men du skjønner at du har blitt til stor inspirasjon for meg, gjør du ikke?!? Jeg linker til deg, og kommer snart på besøk igjen, sikkert allerede i morgen. Hi, hi... Lykke til med den syke og kos dere masse med familien i kveld!

Anonym sagde ...

Det ser dejligt ud! Det med vandmelon, feta, rødløg og oliven kunne jeg godt tænke mig at høre lidt mere om. :-)

Jette K

Anne sagde ...

Den skønneste lørdag blev det!

Vandmelonsalaten har jeg skrevet om tidligere, Jette, men den består såmænd bare af de ingredienser du selv nævner, vi bruger ingen dressing til, de rene varer smager fortrindeligt sammen.
Du skal bare skære melon og feta i mundrette bidder, løget i ringe, anrette nysseligt og så sprede sorte gode oliven på med rund hånd :-)

Velkommen Katrin, det er dejligt at høre at du finder fornøjelse i min blog! Kom endelig tilbage alt det du lyster :-)
Du kan godt glæde dig til at strikke Linus, den er så fin, i det hele taget er jeg ret vild med Hanne Falkenberg ting, både til børn og os voksne.

Anonym sagde ...

Tak for det, Anne!

Jeg tænkte jo nok at det "bare" var sådan, men jeg er ikke så velbevandret udi det gastronomiske. Ikke så snart det bliver lidt eksotisk i hvert fald. Jeg har en meget kræsen familie.
:-)

Jette, snart tilbage på Nr. Nissum seminarium.