16 juli 2007

STRIBER...

Så er det tæt på færdigt, mit nye Isager tørklæde, jeg mangler lige endehæftningen, jeg er så tilfreds med det, og ved, at det må strikkes igen og igen i andre farveholdninger.

Jeg har allerede mange drømme om farver og ikke mindst kontrastfarver, så snart må turen gå til Århus, for Habu fåes ikke her i nærheden; man kunne selvfølgelig sagtens strikke blonderne i almindeligt bomuld, meeeeen det er nu ikke helt det samme.

Tørklædet har nærmest strikket sig selv, dejligt lige-ud-a'-landevejen-strik, og med et par hænder, der har det en del bedre, der tog det "kun" halvanden uge...

Hanne har støvet strikkemaskinen af, og mente, at halvanden meter striber ville være godt at starte op på, for at komme ind i rytmen igen; så i lørdags snuppede hun lidt Spinni fra min skuffe, og vips, i går blev der leveret en lang stribet pølse med pinde i hver ende, lige til at strikke blondemønster på.

Det er gjort lige om 5 minutter, og så venter en tur i maskinen og en opspænding.

Måske skulle vi sætte en lille produktion i gang...

7 kommentarer:

Liza :-)) sagde ...

Smukke, lækre sager... hvor er farvekortet og bestillingslisten :-))

Karen S sagde ...

He he, masseproduktionen synes allerede at være i gang ;-) men det er da også lidt fikst med kombination af både maskine og hænder, så bliver ingen snydt.
Velkommen hjem!
Kh Karen S

Sifka sagde ...

Meget smukke kombinationer. Hvad hedder modellen?

Aino sagde ...

Sikke et smukt tørklæde....sjov måde og bruge sine rester på!!
I hvilken butik har du har købt garn og opskrift?

Anne sagde ...

Jeg tror såmænd godt, at vi kunne teame op, Hanne og jeg, og så lave en ordentlig stak tørklæder, der må være en julebazar et sted, hvor vi kan sælge striberne.

Modellen hedder ingenting, Sifka, det var bare en lille lap, der lå på disken hos Isager.
Ikke til fri afbenyttelse, men til køb sammen med garnet.

Og det var vel så egentlig også svar til dig, Aino, Isager Århus :-)

lifeondyssen sagde ...

Skønne farver og dejligt tørklæde .. :o)

Mette sagde ...

Ja, det lykkedes ikke mig, at få det kit med på ferie. Garnbutikken holdt ferie fra midt juni til 1. august!!! Nu skal jeg jagten i gang en af dagene, for det tørklæde er bare for lækkert! k.h. Mette