04 juli 2007

ISAGER STRIBER...

Jeg kunne ikke nære mig!

Jeg måtte starte, bare lidt, lige prøve at strikke borten og de første striber, og det bliver da så fint...

Det er Habu-bomuld, der er brugt til borten, lidt stift at strikke med, men med super flot finish, og så er der striber i henholdsvis hør og bomuld.
Tørklædet strikkes i striber af varierende højde, en enkelt markering med Habu'en et sted halvvejs oppe og så også et stykke helt i bomuld.

Ingen dikkedarer eller indviklede mønstre her, bare lige ud af landevejen, og hvis det ikke var for et par ret usamarbejdsvillige hænder, så ilede jeg bare videre, men jeg kan mærke, at der ikke skal strikkes mere i dag, hverken striber eller noget som helst andet.

Så det er da godt, at der nu også findes brodér-grej her på adressen...

7 kommentarer:

Sifka sagde ...

Jeg er vild med farverne. Er det så'en en box med garn og det hele??

Anonym sagde ...

Hej Anne

Ligesom sifka er jeg vild med farverne - jeg vil OGSÅ gerne vide om det er et kit og hva' sådan en mon kaldes. Har konsulteret Isagers hjemmeside men uden held til at finde dette smukke textil.

Det er sgu da noget værre noget med dine hænder, hva' siger lægen til det (ikke at du skylder nogen som helst forklaring - er ment som ren bekymring for dig).

Go' fyraften
Kate, Kalvehave

Mette sagde ...

Det tørklæde ser lækkert ud! Hedder det noget....?! Er der et sted, man kan se det færdigt? Skønne farver. kærlig hilsen én der lige har købt både flad guld sandaler og høje sølv sandaler og forøvrigt også har ferie nu!

Anne sagde ...

Det er en helt ny opskrift, uden navn endda, og den kunne ikke købes uden garn, så jo det er vel et kit, og det var pakket så fint i en lille sort æske.
Man kunne selv vælge farver, måtte gerne bytte rundt, hvis der ikke var lige det man ønskede.

Min højre hånd skaber sig tosset, Kate, og jeg skal undersøges på Herning Sygehus efter ferien, det er nok slidgigt, og det er jo temmelig træls.
Jeg har også fået taget en masse blodprøver, og fået nogle tabletter, der tager de værste smerter, men alligevel :-(

Susanne HS sagde ...

Skønne, skønne sager du har fået med hjem! (Desværre havde de kuyn sølvsandalerne i str. 36 i Haderslev for en uge siden...De er SÅ fine!)
Jeg håber, kit´et er kommet til Fanø, for så skal der snart handles ! ;o)
Slidgigt er noget lor..., - og når vi nu bare er nød til at strikke...
- Jeg håber på hurtig bedring for dig, - sol og varme må kunne hjælpe lidt, - og så håber jeg, at de kan trylle i Herning...

gitte j. sagde ...

Dejligt at se al den inspiration du bringer hjem fra dine ture. Skønne farver i Isagertørklædet.
God bedring med hænderne.
Gitte J.

Dorte Nielsen sagde ...

Hej Anne.
Det japanske bomuld så jeg oppe hos Isager i Tversted, men så desværre ikke det lille kit, for så havde det sikkert også fundet vej til min adrese. Glæder mig til at se det færdigt.
Fortsat god dag.
Duddelutte