04 maj 2007

KAGE-KRISEN KRADSER...

Jeg er ramt af panik, sådan en smule, for min ovn er stået af!!

Relæet slog fra, og da ovnen igen blev tændt var varmluftfunktionen ikke-eksisterende, der var rotation i de 2 store blæsere, men ingen varme, shit-shit-shit!!

Det er ingen fornøjelse kun at kunne bage med almindelig varme, når 35 mennesker regner med, at jeg tryller 3 forskellige slags fantastiske kager frem til dem sådan lige om lidt, det er tæt på kritisk, vil jeg mene!!

Og jeg vil faktisk også mene, at i en situation som denne, er det helt i orden med bandeord, af den grimme slags endda!!

Fucking-lorte-møg-pis-røv-kraft-peter-vælte-mig!!

Pyhhh, det tog lige toppen af stressen, jeg smutter ud og sætter en lille kage i ovnen, der altså ikke kan køre på varmluft, men heldigvis, tak-gud-jesus-og-amen-7-9-13, stadig kan bruges som almindelig ovn...

6 kommentarer:

Lena sagde ...

Nøjagtig det samme skete med vores ovn sidste weekend. Relæet slog fra (pgs. defekt fatning i en lampe) - bum- bagefter virkede varmluftfunktionen ikke længere. Det er noget shit!

Lena sagde ...

Og som ekstra kommentarer - hvilken ovn har di og hvad har I gjort ved det? (Vi har endnu ikke gjort noget ved vores...)

Anne sagde ...

Det er et Smeg-komfur, Lena, med gasblus og elovn, og på mandag ringer vi efter en montør, jeg kan ikke leve uden min varmluftsovn, den er nærmest i brug hver eneste dag :-(

Sylvia sagde ...

Å, stakkars deg da! Typisk at ovnen streiker når den absolutt må virke!!! Jeg håper du kom i mål!

Mette sagde ...

Det samme gjorde vores ovn for et stykke tid siden, vi har vist samme model! Håber at du har fået bagt, hvad du skal.

Anne sagde ...

Er det sandt, Mette, mon det er et svagt punkt ved de store ovne??
Hvad gav i for at få det lavet??
Forhåbentlig ikke en million-milliard :-(