24 marts 2007

DEN AMERIKANSKE FORBINDELSE...

Der er bytte-leg i gang mellem Californien og Engesvang, tunge pakker flyves over Atlanten, og på begge sider modtages varer, som ikke kan fåes lige henne om hjørnet.

Hos mig er der landet bageforme og soja-garn i flotte farveforløb, og inden længe vil Malle kunne strikke på laaaange Addipinde, måske med Lucca eller noget af det andet garn, der er med i hendes pakke herfra...

Siden Liselotte første gang delte sin drøm om eventyrlige bageforme fra Nordic Ware, har jeg drømt om og planlagt alle de fantastiske kreationer, der kunne bages deri.
Og da hun så modtog en form oppe i Ålborg, og jeg så den næsten live, og hørte at det faktisk kunne lade sig gøre at vende kagerne ud, der har mit hjerte banket endnu hårdere for at få fingrene i en selv.
Nu er den her, og hvor jeg bare glæder mig til at putte første portion dej i de "krummelurede" huller, det bliver en festdag...

Soyagarnet har Malle hæklet et tæppe i, hvad det skal blive til her, det er der ikke planer for endnu, så indtil videre ligger det bare her og ser lækkert ud.
Måske kunne noget af det blive til et Wanna-be-Noro-tørklæde, tørklæder kan man aldrig få for mange af, eller kan man?!Malle havde lagt en skøn overraskelse i pakken, det fineste nøgle Koigu, så mit Chevron nu kan komme til at se ordentligt ud; de 2 farver jeg er startet ud med, ligger alt for tæt på hinanden, så nu bliver Lornas Lace skiftet ud med Koigu, det bliver godt, det er tydeligt.

Jeg håber, at der inden længe er behov og mangler på adressen i Californien, for jeg har masser af nødvendigheder liggende rundt omkring i USA endnu.
Hva' siger du, Malle?

Jeg kunne selvfølgelig også hente tingene selv, måske gi'r Malle kaffe, og måske har hun endda nogle gamle spejderbilleder vi kan sidde og grine af...

7 kommentarer:

TinaMAndersen sagde ...

Tillykke med formen.
Jeg købte en med roser af samme mærke, da vi var i Florida.
MEEEN, mine kager vil ikke ud af formen, så jeg venter spændt på hvilken slags dej du vælger. ;o)
Dejligt man har en prof som man kan kigge over skulderen. :o)

Onlyangelika sagde ...

Hej Anne, proev at kigge her : www.tortissimo.de De har de mest utrolige bageforme . Jeg kan faa timer til at gaa med at kigge der !
Strikkehilsner (eller bagehilsner?)
Angelika

Mette sagde ...

Nej, de forme er jeg også helt vild og har været det, siden Liselotte skabte et behov hos mig! Jeg er rasende misundelig!! Bag nu noget vi kan se, kvinde!

Liselotte sagde ...

Tillykke Anne, med den nye form. Jeg ELSKER min :-)

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

anne, det var godt at pakken kom helskindet frem.....kom du bare igang med bageriet....og vis os hvad du kan trylle ud af den nyerhvervede bageform.

og du kan tro jeg giver kaffen, når du kommer forbi.....

sig nu bare til, når der skal laves bytte bytte handel igen!

malle

Pedrsn™ sagde ...

Jaaa.. de forme er bare. SÅ lækre!!;)

Jep vi vil se dig lægge en dej i dem..Ehh.. Eller noget.. hehe

Anne sagde ...

Uha, føler jeg et bagepres her?!

Desværre er dagen i dag ikke til udskejelser af den slags, men i morgen der skal formen indvies, og så må udvendigen briste eller bære.