20 marts 2007

BIRCH...

Af den ægte slags og så i uld.

Jeg strikker løs på mit aflange Birch, det bliver så flot, stort og varmt, lige til at svøbe sig ind i, når forårssolen snart kalder os ud til de første kopper kaffe på terrassen.

Jeg har længe luret på Rowans Birch, som så mange har haft på pindene, jeg har haft lyst til at strikke det, men jeg får aldrig brugt de trekantede sjaler, men de rektangulære, dem kan jeg ikke få nok af...

Jeg har fået hjælp til tilpasning af mønsteret fra uventet side; Lise, som jeg slet ikke kender, havde læst hos Liselotte, at mine Birch-drømme var noget firkantede, og hun sendte mig den sødeste mail med sin fortolkning af ind- og udtagninger.

Hendes beregninger gør det legende let, og om ikke så længe, så har jeg også et Birch, og jeg glædes endnu engang over mennesker velvilje og søde hilsner.
Tak igen, Lise...

10 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Smukt, jeg har et fnuglet af den trekantede slags, det er mit absolutte yndlingssjal. Hvad er det for noget garn du strikker i?

Anne sagde ...

Det er noget Hill, drømmegrøn, fra BC, som jeg købte for en slik, det er blød og lækker merino, der dog vinder ved en gang vask ;-)
Jeg har allerede strikket en babyjakke af det, og nu et Birch og der er i alle tilfælde til et stort tørklæde eller en lille trøje mere, alt sammen for 89.-!

anne (den anden af slagsen) sagde ...

Hold da op, hvor er det smukt.Lige sådan et skal man da ha sig, måske man skulle kaste sig over lidt birk, den slags kilder nok ikke min allergi overfor samme....

HANNE sagde ...

Igen nogle fede fotos. Lige for at opdatere dine evner, så går der en haveglad, drømmende svensk-landidyl-fotograf rundt i Engesvang og strikker de mest fantastiske ting, samtidig med, at hun svinger kødgryderne og skriver på MACèn....jeg kan lige se det for mig! Din udgave af Birch bliver rigtig lækker, farven er lige dig. Jeg har mailet til Klippan og fået oplysninger om deres garnsalg.....det skal ikke vare længe!

Anne sagde ...

Jeg er sikker på, at denne slags Birk ikke giver allergi, højst en arbejdsmæssig så man må holde fri for at strikke færdig, Anne :-)

Hanne, du smører tykt på, men det føles sgu godt nok ;-)
Klippan, det bliver paradisisk, jeg har altså planlagt en ting eller ti, du bliver nødt til at sy for mig, når vi får hentet tekstiler!

Fríða sagde ...

sikke en god idé med det aflange Birch, måske bliver jeg "nödt" til at tyvstjæle den!
kh.fra Island
Frida

HANNE sagde ...

Jeg er med på nogle stoffer Anne, du siger bare til!!!Jeg kan også ombetrække møbler..

faxfraenspelsau sagde ...

Det bliver godt, rigtig godt. Jeg har prøvet at regne mønsteret om til samme formål for længe siden, men gav op til sidst. Må man låne ?

Anne sagde ...

Ja, det bliver bare rigtigt rigtigt godt, mit Birch, og jeg glæder mig til at bære det.
Men jeg synes ikke, at jeg bare kan dele ud af Lises fortolkninger af opskriften, hun har uopfordret sendt mig den som en lille forårshilsen, og det er jeg meget glad for.
Så derfor bliver hendes hilsen her hos mig, med mindre hun giver besked om andet!

faxfraenspelsau sagde ...

Det er helt fair. Jeg ville da have sagt det samme selv. Glemte lige at tænke fordi det var så flot. Jeg må bare på den igen. Havde tænkt mønstret til en sommer bluse også.