20 marts 2007

AMOK...

Forårsvejret er her i dag, for fuld skrue, og straks jeg kom fra skole, røg jeg ud med stedmoderblomster og pottemuld, jeg nåede ikke engang at flå en kop kaffe med.

Men hvordan jeg kom fra at skulle plante 7-9 stedmødre til så at hive rundt med tunge zinkpotter, selvdøde halve træer, lanterne og brænde??
Jeg svedte tran og Nugga kiggede mistroisk på mor her, da jeg kom slæbende med en bar gren og knaldede den ned i en tom potte, var jeg mon gået helt fra forstanden??Måske - måske ikke!
Nu er der i alle tilfælde forårs-shinet der ude, det ser hyggeligt og indbydende ud, så nu vil jeg sætte mig på bænken og nyde det så længe det varer, for det kan godt være, at det er i overkanten og må nedtones en anelse, bare ikke lige nu...

8 kommentarer:

anne (den anden af slagsen) sagde ...

Der er da godt nok dømt forår foran den hoveddør. Hvor er det fint. Kunne du ikke lige komme en tur forbi mig og gøre det samme? Jeg har det hele stående til det, bare ikke lige overskudet.....
Smukt syn - hvem der var gæst til sådan en modtagelse

Anne sagde ...

Jow jow da, Anne, et smut omkring Århus, det skulle der ikke være noget i vejen for, og en død stamme kan vel også komme med Arriva!

posidriv sagde ...

Utruleg koseleg! :)

HANNE sagde ...

Hej Anne
Der mangler en kugle af et eller andet...måske en moskugle eller en pilekugle......nej, det var gas, det ser smukt og indbydende ud.
Alle ungerne i klubben blev jaget ud i dag, for at grave bålplads. De nød det og fik sorte negle, så det var en glad dag:-)

Anne sagde ...

Jeg skal gi' dig kugle, skal jeg!!

Laila sagde ...

Det ser vældigt flot og meget "flora fristelser" - agtigt ud!!

Fríða sagde ...

iiihh, hvor hyggeligt!
kh.fra Island
Frida

Nørkleriet sagde ...

Meget idyllerisk og kreativt, du er! altså lige til sådan en koge/hygge-bog.

Så dine krøllede stedmoder og tæskede KGT (blomstertorvet i KBH) igennem onsdag morgen fordi sådan nogen ville jeg sælge. Ikke en eneste, hos nogen som helst, kunne jeg finde. ØV.