14 februar 2007

SPLAT...

Dårligt køb, den der hvide filtpen!!
I brug én eneste gang ved juletide, og nu allerede så forstoppet, at mor her ender med at smøre både hænder og spisebord ind i hvidt, da jeg forsøgte at hamre gang i dutten!!

Så ingen hvide kattehaler og ansigter til os, vi må ty til sølv, men det går også fint...Jeg glædes over de små fine sprøde blade, der begynder at dukke op på grenene, der er hentet ind for en uges tid siden.
Planen var at give dem en gang hvid mat lak, det springer jeg over i denne omgang, og vil i stedet nyde den lysende lime, der pletter de mørke grene...

3 kommentarer:

linda sagde ...

Nej for nogle søde katte, god ide, nu ved jeg hvad Fie og jeg skal lave lørdag, mens den mandlige mellemgruppe er ude og fiske. Og fattelavnsboller, som Ture Sventon sagde...

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

jeg har sgi da helt glemt, at det er fastelavnstid i DK.......da jeg var barn blev der altid holdt fastelavnsfest på min fødselsdag....og jeg var klædt ud som rødhætte...hver gang! jeg gad godt eje nogle grene i mit hus med sådan nogle fine katte!

flot hæklet tørklæde....klø du bare på med dine hæklerier, det kan du jo bare.

og sig mig...har din blog ikke ændret look her i de seneste dage.
flot design.

fortsat god ferie!

malle

Lene sagde ...

Jeg kan godt savne alle de forskellige ritualer med pynt til fastelavn etc, nu hvor børnene ikke længere kommer hjem med inspiration. De ku da også godt ha en klippe/klistre dag på gymnasiet ;-)
De er rigtig søde dine katte.