De første 6-7 muffins er forsvundet, nærmest inden jeg nåede at blinke, pigerne havde bedre plads i lækker-maven, end jeg lige havde opdaget.
Laura er lige taget afsted til 1 1/2 times badminton og derefter direkte til 1 times rytmisk gymastik, så intet problem med uforbrændte kalorier der!
Det er straks en smule værre med os to andre, men pyt, Amanda er tynd og lang som en regnorm, og jeg skal på hundetur ude i det barske vejr lige om lidt, så det går nok alt sammen...
Hvis nogen skulle fristes til at smide en gang muffins i ovnen, så kommer der lige en opskrift her:
100 G. BLØDT SMØR
125 G. SUKKER
2 ÆG
180 G. HVEDEMEL
1 TSK. BAGEPULVER
2 TSK. REVET CITRON
1 TSK. KARDEMOMME
1/2 DL. VÆSKE, VI BRUGE JUICE, MEN MÆLK KAN OGSÅ BRUGES
100 G. HAKKET CHOKOLADE
3 SKRÆLLEDE PÆRER I BÅDE
HAKKEDE MANDLER ELLER NØDDER TIL TOPPEN
Smør og sukker røres lyst og ensartet, æggene røres i ét ad gangen.
Bland resten af de tørre ingredienser sammen, og rør i det idejen skiftevis med væsken.
Fordel dejen i 12 store papirsforme eller en muffinform, stik 2-3 pærer både ned i hver kage og drys med mandler.
Bages ved 180 grader i ca.20 minutter.
Enjoy...
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
6 kommentarer:
Ummenumme! Tak for opskriften!
Uuuuhhhh, du frister - de ser godt nok lækre ud!!
KH Britt
Tak skal du have, håbede du ville bringe den opskrift for din beskrivelse gjorde at jeg fik lyst til at købe pærer og lade dem ligge og blive overmodne *S*
hilsen
Rikke - der også takket være din inspiration er blevet god til at lave mad igen og huske madpakken
*** så er der 10 dage til bettemus flytter ind***
Anne, du er en engel. Tak for opskriften, de må prøves, snart...
Dorte
De ser godt nok lækre ud, dine muffins. De skal afprøves (måske her i weekenden). Pas nu på at hverken du eller hunden blæser væk i det vejr.
Hilsen Britta T.
Der er alt for mange lækre opskrifter på bloggene ;-) tror nu alligevel jeg skal prøve dine muffins i morgen hvor jeg har fri, og dermed IKKE skal forsøge at komme frem i et noget der mindes om totalt (sne)kaos.
Send en kommentar