21 februar 2007

EN LILLE KAGE...

Der må lidt kræs til i dette ikke helt optimale snevejr, ja vi lider altså lidt, fordi vores termometer viser en halv grad på den forkerte side af nul, det er slud, der kommer ned her.
Vi må trøstespise, for vi vil også ha' rigtig snestorm, der lukker veje til og gør indehyggen ekstra hyggelig.

Allerhelst vil pigerne ha' fastelavnsboller, men det kan desværre ikke klares; bollerne med det cremede fyld kunne jeg nu sagtens ha' bagt, men hylderne er tomme for flormelis, og fastelavn uden tyk glasur, det duer ikke...

Så nu står der muffins i ovnen, med kardemomme og et lille riv af citronskal, fyldt med en syntetisk Netto-chokolade, der kan klare pærer, chokolade og knas i et og samme ikke stuerene stykke.
Vi er ligeglade, denne eftermiddag kalder ikke på mørk raffineret chokolade, vi skal bare ha' kage!

Ned i dejen er der stukket stykker af de pærer, der har ligget en dag for længe i frugtskålen, og som ingen så meget som skeler til, når der provianteres der.
Men i kager må de gerne være bløde, og når de så er i selskab med grofthakkede mandler, så kan de kun blive godt...

4 kommentarer:

Mette sagde ...

Det er ikke så ringe endda, bortset fra tøvejret. Nettos chokolade er heller ikke så ringe endda, selvom jeg ikke har prøvet den "syntetiske". Den mørke er altid at finde i "bageskuffen". God nydning!

Annette sagde ...

Uhm...hvornår skal vi komme forbi????
Ja bløde pærer bliver her til en skøn chokoladekage med kartoffelmel og æggesnaps i skøn forening, spises lun med flødeskum....Et godt køb af "overmodent" frugt giver en god kage..
mvh
Annette, Randbøl

Liselotte sagde ...

Uha, som du frister, Anne :-)

Anne sagde ...

Den chokoladekage lyder nu altså også lækker, Annette, mums!

Du bager jo brød, Liselotte, så ovnen er varm, der kan sagtens nå at komme en kage ind :-)