13 februar 2007

REKOGNISERING...

Når jeg nu alligevel var taget til Fanø, så kunne jeg selvfølgelig ligeså godt snuse lidt rundt der, hvor jeg nok kommer til at tilbringe nogle timer en weekend i september.

Der drager jeg afsted til Strikkefestival sammen med en lille håndfuld andre strikkende snakkende hyggelige kvinder, ja der kommer selvfølgelig mange flere end "min" håndfuld, men lige nu forholder jeg mig bare til dem, som jeg skal dele et dejligt sommerhus i første række ved Rindby Strand med...

Jeg har meldt mig til 2 workshops med Helga Isager, masser af andre tilbud fristede, men jeg vil også ha' tid til bare at være, til at slendre rundt i Sønderho og drikke en kaffetår og strikke en pind.

Et af de steder, der er knyttet til festivalen, og hvor man (jeg) sikkert også kommer til at løbe hen for at købe materialer til noget af alt det, der samles ind af inspiration, er Kunstladen, jeg var der i går, der var nok at lade sig friste af!

Denne gang blev det bare til 2 nøgler Spinni, der skal bruges til en halsklud fra Håndarbejdets Fremme, og så et par nøgler tyk uld til et par strikkede hjemmefutter i det fineste norske mønster, men lidt har jo også ret...

8 kommentarer:

Tris sagde ...

Kunstladen er bare en fantastisk biks. Mens man henført snuser rundt i garn og opskrifter kan ungerne fornøje sig i "legeland" og Gemalen kan købe sig fattig i lækkert tøj og boligudstyr.... jeg har fået mangen en regnvejrsdag til at gå der.
Hilsen Tris (hvis forældre har sommerhus i Sønderho)

anne (den anden af slagsen) sagde ...

lækker biks, kommer der gerne, men dog ikke særlig ofte- det er noget med afstanden.
Bare det var mig der skulle på den strikkefestival, det gad jeg altså godt, nå men det betaler sig jo ikke at ærge sig over.....

Anne sagde ...

Kom med, Anne, der er plads til dig i sommerhuset og helt sikkert flere pladser hos Helga!!
Gør det, spring ud i det, hop, vi vil gerne ha' dig med :-)

Anne sagde ...

Ja, det er et dejligt sted, Tris, både Kunstladen og Sønderho, jeg er helt vild med kirken, den er fantastisk indeni!

Fru Schwartz sagde ...

Nej, det betaler sig ikke at ærge, men lidt (nøh, en hel del) ærger jeg mig nu alligevel! Jeg er faktisk svine-misundelig!!

Du må love mig at hilse hende med Danmarks mindste forlag! (Mon ikke også du skal hilse fra hende den anden anne?!)

Kh Helle

Anne sagde ...

Du kan nå det endnu, Helle, jeg fik mig meldt til i meget god tid, for faktisk starter tilmeldingen først 1.3., det havde jeg bare ikke opdaget ;-)
Der er masser af dejlige ting på Fanø, så Hr. Schwartz og tøsepigerne kunne vel godt fordrive tiden, mens du strikkede!!

britt sagde ...

Åhhhh, den festival ser så spændende ud. SUK - men nok ikke realistisk denne gang....suk!
Fede farver det Spinni har.
KH Britt

strikkeforsker sagde ...

Den strikkefestival lurer jeg også seriøst efter at have mødt Christel Seyfarth. Især Mor Isagers kursus med japanske strikketeknikker ser spændende ud.