05 januar 2007

LIGE VED OG NÆSTEN...

10 omgange i glat på rundpind nr.4, det kan ikke ta' lang tid, heller ikke selv om der er mere end 300 masker på pinden!

Så lige om lidt er jeg klar til at strikke mønster, det bliver godt, og nok også svært at lægge fra sig, kender mig selv godt nok til at vide, at jeg liiige må ha' en runde mere, lige en farve mere på.

Ælle-bælle, gulvvask eller strikketøj??
Noget siger mig, at jeg vil nyde nummer to mere, hvis jeg klarer nummer et først, spand og sæbe, here I come...

8 kommentarer:

Trinemor sagde ...

Hei. Så flott blog du har :-) Ble her en stund og så masse koselig! Gleder meg til å se genseren ferdig. Takk for titten.

Mette sagde ...

Bliv så færdig med den gulvvask! Jeg venter i spænding på at se mønster. k.h. Mette

strikke_jane sagde ...

Kender det - svært at slappe af og nyde med nullermænd og andet stads omkring sig..... Så sving den gulvklud og fald ned i sofaen bagefter. God fornøjelse - med begge dele. ;-)

Karen S sagde ...

Ihhh, hvor bliver den fin! Og når man har god samvittighed strikker man næsten også hurtigere. God fornøjelse med mønsterstrikningen (elsker det også selv).

Kh Karen

ella sagde ...

Den slags samvittigheder skal brændes, låses inde og smides væk ;-)

Jeg ville elske at sidde oppe i din sofa på første sal og hyggesnakke :-)

Dorte N sagde ...

Hej Anne.
Den ser dejlig ud... Glæder mig til at se mønster. Sådan en kunne jeg vist også godt bruge! Har faktisk aldrig prøvet at lave mønster på den måde før. Meget ufedt med cyklen. Har prøvet det og fandt den et par uger senere et par gader væk... Det var endda på Nørrebro!

Marie-Louise sagde ...

Hvor ser den lækker ud Anne. Jeg glæder mig til at se resultatet:-)
God lørdag.
Kh.
Marie-Louise

Anne sagde ...

Velkommen, Trinemor, håber du kigger forbi igen en anden gang :-)

Jeg strikkede en hel masse i aftes, men manglede ikke bare 10 omgange, men 22, og det bliver alligevel til nogle masker, når der er over 300 at ta' af.
Men nu er jeg der næsten!!

Ella, sofaen har altid plads til en balle til, og du kan endda få pladsen ved terrassedøren, får jeg sidder med næsten i strikketøjet og har slet ikke tid til at nyde udsigten ;-)

Og til jer alle, tak for roserne, og den bliver lækker, det gør den!