05 januar 2007

HVOR ER DEN KØRT HEN...

Jeg mangler mig cykel, en eller anden er kørt afsted på den!
Den er blevet taget fra cykelskuret på skolen, i skoletiden, frækt!!

Det er temmeligt irriterende, specielt fordi det er mit eneste transportmiddel, Torben sidder godt fast på Skodaen i hverdagen, er stærk modstander af offentlig transport, ja han bliver nærmest syg af at køre i bus.
Så i disse dage går jeg, går og går og går, fra skole, i banken, på posthuset, til og fra købmanden, mine arme bliver længere og længere, min ryg mere og mere øm...

Jeg er begyndt at kigge efter en ny cykel, den skal være let, jeg skal kunne sidde opret, den skal ha' 7 gear, den skal være lækker, og det er denne her, synes jeg!

Jeg har haft Raleigh før, og jeg elskede min store grønne havelåge, sofacykel eller hvilke andre "øgenavne" Torben fandt på til den; men den er tung som et ondt år, sådan en, så denne gang må det blive en lettere model.

Men venter vi lige et par dage mere, måske kommer den forsvundne tilbage til cykelskuret...

2 kommentarer:

strikke_jane sagde ...

Vildt frækt og irriterende - jo ikke til at undvære. Jeg fik ny cykel i oktober - den her:
http://photos1.blogger.com/blogger/3807/327/1600/Billede%20111.jpg
og den kan anbefales. God fornøjelse på cykeljagten - for lange arme og strik går jo slet ikke sammen, så en cykel skal der til!
Du kan se flere her:
http://www.taarnby-cykler.dk/ -
det er en dansk produceret cykel og det kan jeg godt li'.

Anne sagde ...

Dit link er "dødt", Jane, men vi fandt den alligevel, og den skal komme med i overvejelserne, dansk er godt, men jeg har altså en meget blød plet for Raleigh ;-)