19 januar 2007

1. AF 12...

Så kan jeg melde klar med det første af de 12 projekter, omend der er meget lidt egern-luffer over denne søanemone.

Efter en meget hurtig, måske for hurtig, strikning af den store brune trøje er mine fingre helt ødelagte, de er ømme og kan ikke holde til hverken alt for tynde pinde eller tungt strik, øv!

egern-lufferne, eller en 3/4 af dem, ligger og hygger sig i strikkekurven, de sidder nemlig på en tynd p.2, og den brune trøje ligger på kanten af sofaen ovenpå, jeg kigger meget på den, men kan bare mærke, at fingrene siger nej tak til at møffe mere med den lige nu...Derfor måtte jeg gribe i skuffen, og der er heldigvis nok at gribe, mohairgarnet her, Quarzo Trends fra Adriafil, blev købt engang før jul, og det passer perfekt til dette fimre-tørklæde, som jeg bl.a. har set hos Susanne.

1 nøgle garn, et par pinde nummer 5, en hel masse retmasker, lukken af og slåen op igen, og så er det projekt klaret, nummer 1 af 12 er færdigt!!

Jeg hygger mig med at liste små projekter op, der kan komme i betragtning til 12 Projekter, der er masser af inspiration at hente rundt omkring, og heldigvis masser af garn og andet godt på lager.
Og dette her tørklæde skal såmænd nok blive brugt, det kan da lyse en grå og kedelig dag op...

11 kommentarer:

anne (den anden af slagsen) sagde ...

Det var da en fin og sjov ting du der har fået lavet. Smuk farve.

Anonym sagde ...

Jeg synes det er rigtigt fint- dit søanemone tørklæde! Er det muligt at få oplyst,hvor du har opskriften fra ? Jeg kender nogle unge kvinder (og en halv gammel) som ville blive meget glade for at eje et sådan fint tørklæde. Kh Losarinas mor

Madam tudse sagde ...

Flot....!

Anne sagde ...

Der er altså ingen opskrift til lige dette her, jeg havde luret på et andet, der var strikket på tyndere pinde med meget tyyyyndt garn, ikke til min tålmodighed eller mangel på samme ;-)
Her:
http://www.pinnsvindesign.no/GarnpakkerHoved.htm

Kig lidt nede på siden!!

Måske skulle jeg skrive op, hvordan jeg har gjort, men det må blive senere.

Mette sagde ...

...åh, den opskrift havde jeg da en gang. Den forsvandt vist sammen med den gamle pc, da den gik kold! Skønt tørklæde og garnet - dejlige farver!! k.h. Mette

Losarinas morOk sagde ...

Ok.Det vil jeg prøve.God weekend.

ella sagde ...

Det er så fint, Anne :-)

Pas på dine hænder, de skal holde mange år endnu og lave et utal af kunstfærdigheder :-)

Bettina sagde ...

Hvor sjovt, Anne, lige netop Anemone er jeg også startet op på igen (begyndte før Strikkefestivalen), da jeg manglede noget, mens jeg lavede pandekager! *S*
Jeg laver det med 45 masker, strikker 10 p, og lukker 15 m af i hver side...hvis andre kan bruge det til noget. Det bliver lidt tykkere i "flapperne".

britt sagde ...

Hvor er det smukt - især farverne. Rent guf!
KH Britt

Losarinas mor sagde ...

Ja,Bettina;jeg kan godt bruge dine ideer til noget.Man lukker 15 masker og slår nye 15 op ? Ja undskyld min uvidenhed,men jeg skal åbenbart have det skåret ud i pap ...

Anne sagde ...

Du er hverken uvidende eller "pappet", Losarinas mor, og jeg hjælper gerne, så nu er opskriften skrevet ned.
Du er meget velkommen til at maile eller skrive her, hvis jeg skal hjælpe dig i gang :-)
Ha' en dejlig fredag aften!