02 januar 2007

TOLV...

Mette har inviteret til sjov og oprydning, jeg har sagt ja tak, for skufferne her gemmer materialer nok til et enkelt projekt eller mere i alle årets måneder.

Andre har lovet at leve i fuldstændig afholdenhed i hele og halve år, hatten af for dem, det er sejt, men så sej er jeg ikke!
Jeg ved, at jeg vil købe, når jeg falder over nye og lækre sager, eller få lyst og inspiration til noget, der ikke rummes i beholdningen, og så vil fare ud og investere; så det ville være en dødssejler, en fiasko, for mig at love indkøbsstop.

Men oprydning og nedbringning af lager, det er okay, jeg er klar!

Nummer 1 af 12 bliver at par egern-handsker, starten gik i aftes, og jeg kan se, at størrelsen er meget mere, end den womans small, opskriften siger, det er nærmere Yeti small, og jeg bruger endda garn med en lille smule længere løbelængde, end den beskrevne.

Jeg kunne selvfølgelig barbere et egern eller to af mønsteret, men jeg tror bare, at jeg fortsætte, og så må de få en lidt varm vask, eller doneres til én med meget store hænder...

10 kommentarer:

Mette sagde ...

De handsker glæder mig til at se! Imponerende mønster - jeg havde nok i de to farver til jordbærhuen. Strik, Anne, strik.... Min tilgang til vores projekt er som din. Vi afskærer ikke os selv fra indkøb, men kan gøre det med bedre samvittighed! k.h. Mette

posidriv sagde ...

For eit utruleg sjarmerande mønster! *inspirert*

TinaMAndersen sagde ...

Det bliver spændende at følge dit første projekt.
Jeg har tilladt mig at bruge mit igangværende projekt som det første, det er nemlig garn taget fra mit lager. ;o)

anne (den anden af slagsen) sagde ...

Nej hvor sjovt, jeg har selvsamme vanter liggende til et af mine 12 projekter, måske jeg skulle lade det være det 2.? Mit første er ikke fundet helt endnu, men mit lager og godt nok også stort. Men enig - indkøbsstop vil være dømt til fiasko, ellers kan vi jo heller ikke mødes hos Isager, vel?

Anne sagde ...

Jeg strikker og strikker, men de er altså bare vildt store!
Jeg vakler, skal de trævles op??

Sjovt at du også havde valgt dem ud, Anne :-)

Anette sagde ...

Ih! - jeg har forholdsvis store hænder...

Kh
Anette M., Østerbro

britt sagde ...

Helt enig, Anne. Ligepræcis sådan har jeg det også!!
De Egernvanter er bare så fine - det bliver skægt at se hvad der dukker op rundt omkring i 12 projekter kategorien.
KH Britt

Anne sagde ...

Ja, Britt, vanterne er fine, men for hulan da, de er stooooore, måske bliver jeg nødt til at bøje mig og barbere mønsteret :-(

britt sagde ...

Anne, hvad med at gå ½ nummer ned i pindestørrelse? Det gør vist ikke noget at de bliver godt tætte. Det ligner shetlandsuld/tweed 300 - det kan du godt mase ned i 2½ eller måske endda 2 mm pinde (jeg synes dine pinde ligner 3 mm).
Skal du ikke selv have glæde af dem?
KH Britt

Anne sagde ...

Jeg er på p.2 1/2, og p.2 har jeg slet ikke, jeg overvejer!
Og jo, jeg ville da gerne selv bruge dem, men ellers kan de gemmes til et julemarked eller sådan!