
Naboerne blev udsat for et dessert-eksperiment, chokolade-mousse på 2 min. i blender, de spiste, smilede og nikkede godkendt.

CHOKOLADE-MOUSSE PÅ SPEED
1.5 DL. KOGENDE MÆLK
2 PASTEURISEREDE HELE ÆG
4 SPSK. SUKKER
200 G. MØRK CHOKOLADE MED HØJ CACAOINDHOLD
EVT. ET PAR SPSK LIKØR/BAILEY/WHISKEY
Æg, sukker og hakket chokolade kommes i foodprocessoren og blendes godt. Den spilkogende mælk tilsættes i en tynd stråle, og der blendes til massen er ensartet.

Kopperne sættes i køleskabet i en time eller 2, og serveres med en klat iskoldt letpisket fløde og måske en sprød lille kage. Prøv den, den er for let og for lækker...

2 kommentarer:
Mums - var det dem du købte i lørdags?
Det er lige præcis dem, og de passede perfekt til herlighederne :-)
Send en kommentar