06 november 2006

HELMIG HERFRA...

ITunes er besøgt, og der er brændt ned på cd og lagt over på IPod, sølvskoen bundet på til dans, håret slået ud, mor danser til Helmig...

5 kommentarer:

LiseStrik sagde ...

Aha endnu en Helmig fan. Det er søsteren min også, se bare her http://rosager.blogspot.com/index.html
Jeg er nu mere til Poul Krebs
KH Lise

Mette G. sagde ...

Er det den nye? OG er den go'? Jeg skal til koncert med Helmig i Aarhus i marts - jo, jo, der er nogle, der er tidligt ude.

Og så må jeg bryde sammen og tilstå, at jeg ikke ejer en eneste af hans CD'ere - kan sæ'fø'li' synge med på en del af hans sange, men koncerten er nu mest pga. hyggeligt samvær med veninder ;-)

Hilsen
Mette G.

anne (den anden af slagsen) sagde ...

Helmig styre for vildt (som min niece på 13 år siger), og hun har ret, han er gudeskøn og mindst lige så god. Men bedst i gamle dage med Brothers - men stadigvæk en ørelyd værd. IPod - hmmmm der er jeg ikke nået til endnu, men det må da hvis snart komme.

Anne sagde ...

Det er den nye, og den er GOD!!

Du må ha' dig en IPod, Anne, min er kun en lille Shuffle, men den er nu også okay, jeg bruger den ind imellem på mine gåture, men også i badekarret og sådan!
Pigerne ønsker sig begge en Nano i julegave, vi må ha' bud til Østen ;-)

Sol sagde ...

Hei. Det er første gang jeg er innom bloggen din. Den er kjempefin.Jeg har kost meg med å se på de mange flotte bildene dine. Ser at du har lastet ned Thomas Helmig,han liker jeg også godt. jeg hørte han første gang for noen år siden da jeg var på et "brydetræf" i Aalborg med ungene mine. Jeg synes Golddigger er en kjempgod CD. Nå sitter jeg å hører smakebiter fra den nye cd`en hans på nettet....Den høres bra ut.
Ha en fin søndag!