07 oktober 2006

SLUT MED AT FORTRÆNGE...

Her i huset bor der, når her ikke lige er killinger, 2 hun-katte, mor og datter; vi giver dem p-piller, for selvom vi alle er vilde med småkravlet, så kan vi ikke ha' killinger her tiden, slet ikke, når vi helst vil ha' de kommer til familie eller bekendte, når de er store nok til at flytte hjemmefra.

Ind imellem har vi så ladet være med at gi' Bella pillen, for ét kuld om året, det er fint med os!
Ind imellem har vi fundet en halvt opløst pille på gulvet i bryggerset, og så har begge fået igen, for at der ikke skulle være nogen risiko...

Men et eller andet må sgu være gået helt galt denne sommer, for faktisk havde vi ikke undladt at gi' Bella hendes piller, d.v.s. ingen killinger, men hun fik dog 6 skønne af slagsen!

Og så er der så hende Aja, hun er en fin og spinkel lille kat, og nærmest lidt killinge-agtig i hendes opførsel, selv om hun har rundet de 4 år.
Den lille spinkle Aja åd sig sidste vinter så rumlende tyk, at hun så helt fremmed ud, og da sommeren kom og hun løb mere rundt, tabte hun sig noget, men endte med 2 underlige fedtpøller bagest på maven...

I den sidste tid har hun lagt sig lidt ud, ikke voldsomt, men halvbuttet er hun da blevet.
Vi har snakket om, om hun da nu for fa.... også var gravid, men nej, det kunne ikke passe, nej-nej hun var bare ved at iklæde sig vinter-huldet!

Lad mig bare sige det sådan, at når denne dag er omme, så vil Aja ha' tabt sig, og vores familie vil være forøget...

6 kommentarer:

Susanne sagde ...

Oooppps !! Kh Susanne

Anonym sagde ...

Så bliver det spændende at se, hvor stor forøgelsen bliver.....;o)

Kh Tina

Anonym sagde ...

Der tog hun nok fusen på jer ;-) og denne gang mener jeg, at vi ikke skal have flere katte end de to vi allerede har - snart :-)

Anonym sagde ...

ha ha.. sådan en kat har vi også haft. Og jeg holdt endda stædigt på, at katte kun får killinger en gang om året (det første kuld var kun 5 mdr. gammelt) indtil den første killing meldte sin ankomst.
Held og lykke med at finde aftagere :-)
Og go' weekend..

KH Sofie

Linda sagde ...

nu var hun slank, til næste gang......og der kom en, der kom to...
ja - vi skal heller ikke have nogen, men vil gerne bare kigge ;o)
kh linda

Anonym sagde ...

ja hvis ikke Carlo var på vej snart, og hvis ikke jeg har lovet kun en mis denne gang så... måske carlo bliver frygtelig ensom og skal ha' en lille misling? Nej den kommer jeg ikke igennem med! Held og lykke med familieforøgelsen.