08 oktober 2006

LANG LEVERINGSTID...

Kl. 06 i går morges var der alle tegn på, at der ville ske en forøgelse i husstanden, indtil videre en vi dog stadig kun 4 mennekser, 1 hund, 1 degu, 2 voksne katte og 6 killinger!!??!!

Aja viste alle tegn på klargøring til fødsel, der blev afleveret lidt vand, tyndt blod, der blev klaget og gispet, og så:
INGENTING!

Hun var helt ved siden af sig selv hele dage, og faktisk også denne nat med, men der er ingen killinger kommet, hun har ikke ondt, men følger mig lige i røferen hele tiden, what to do??
Vi ser tiden lidt an, og bliver det alt for mystisk, så må der et opkald til, dyrlægen servicerer jo gerne på søgnedage...

7 kommentarer:

Susanne sagde ...

Heja Aja - inden jeres lommepenge til ferien er brugt på fødsel !! Vi snakkes ved senere. Kh Susanne

Anonym sagde ...

Ikke for at være lyseslukker, men hunkatte som får p-piller får ofte underlivsproblemer. Hun kan have en livmoderbetændelse (ofte livstruende) - men hun kan også have født i nat og spist afkommet.

pøj pøj fra en som selv kender dyrlægens weekend priser altfor godt :-)

Hilsen

Rikke

Anne sagde ...

Arh, Rikke, lidt lyseslukkeri er fortærede killinger og livmoderbetændelse da :-(
Det med, at hun skulle ha' spist killingerne, det havde jeg ikke tænkt på, men det er da en mulighed, for hun var væk nogle timer i går sidst på dagen; men livmoderbetændelse ville vel gøre hende sløj?! Det er hun ikke, hun spiser og drikker og spinder som hun plejer.
Men vi vælger at se tiden an, lidt endnu i alle tilfælde!

Linda sagde ...

Nej øv, må da håbe at hun i så fald har født og GEMT killingerne, det andet er da for trælst...gør katte virkeligt sådan noget??
Kan man ikke mærke på maven om der er noget derinde?
Nå men god søndag til jer....

kh Linda

ella sagde ...

Arj Anne - det lyder surt og besværligt - og lidt synd. Håber det bedste :-)

Anne sagde ...

Altså Aja-missen hun ser veltilpas ud, Ella, men vi andre vi lister tit forbi hende på hendes slumreplads, vi er lidt oppe på stikkerne!
Malou er et vilddyr i dag, den sukkersøde lille misling er blevet til en planteflænsende sofahoppende hundehaledaskende loppesæk, men sød er hun stadig :-)

ella sagde ...

Nu sørger du lige for at opdragelsen er på plads, inden aflevering Anne ;-)