08 august 2006

MEDITATIONS-MISSER...

En god kop kaffe, en puf i passende højde, DR Soft på dab'en og så ellers snudeskaftet ned i Kattebo, jeg bliver helt helt rolig indeni.
Der er afslappet stemning så det gør en ting, der nede ved killingerne, når de har været ved patten, så vælter de om og sover sten-søvn lige indtil næste fodring!!

De er for nuttede, og pladsen ved deres kasse er konstant optaget af en af os, pigerne sidder der i timevis, løfter de små uldne op til sig og borer næsen ned i de bløde varme maver, duften af killing er himmelsk, siger Laura...

Laura og Amanda har selvfølgelig navngivet krapylerne, og i kassen har vi:
TVILLINGERNE, som er de 2 lyse stribede.
LAKRIDS OG PANTER, de 2 sorte.
B.J., Bella Junior, som ligner missemor, grå med hvid maske.
Og så TIGER, der fra i dag er kommet til at hedde Berta, hun skal hjem og bo hos pigernes bedste venner, og det skulle altså være en Berta, bestemt de. Viser det sig, at det er en han, så må det vel blive til Bertil...

5 kommentarer:

anne sagde ...

eller Bertram...

Skønne skønne misser. Min kvindelist virker ikke rigtigt, måske jeg skulle ty til ufine metoder? Han siger Brit, jeg siger, lad os dog bruge pengene på dejligt garn til mig, tænk hvis vi kunne trække denne post ud af budgette det næste halve år! jeg arbejder på sagen, men begynder at tvivle på at det lykkes.

Ella sagde ...

De er slet ikke til at stå for - åhhhrrr hvor ville jeg gerne ha' ;-)

Liselotte sagde ...

Hvor er de dog kære... selvom jeg har indbygget katteskræk ;-)

Ella sagde ...

Ja og det er ganske vist ;-)

Anne sagde ...

ARJ altså, Liselotte, i denne størrelse kan de kun elskes!!
Jeg er sikker på, at du også ville blive lidt blød om hjertet, hvis du fik sådan 150 g. velduftende kattebarn i hånden :-)