26 august 2006

MASKINPARKEN...

Vores kun 4 år gamle vaskemaskine er død, jeg er virkelig irriteret over det, for vi havde købt et godt og solidt mærke, og havde da regnet med mindst 6 år!
Godt nok vasker vi meget, men 4 år???!!!

Nu er det monteret en ny, den snurrer allerede lystigt med den første maskin-fuld, og der står den er "silence", forestiller mig nærmest det skal udtales på fransk, og selv de elektroniske lyde, der indikerer start, slut og programvalg kan indstilles i styrke, så den enten kan sige biiii eller BIP!
Jeg kunne ikke være mere ligeglad med styrken af bipper, jeg vil bare ha' en maskine, der kan koge så det hele bliver kridenes hvidt...

Og mens vaskemaskinen nu vasker, der vil jeg køre ind og aflevere min røremaskine, der er i stykker for anden gang, nu mangler vi bare at computeren går ned...

6 kommentarer:

Anette sagde ...

Hej Anne. Nej ikke computeren, for hvem skal så underholde os med skønne fortællinger om en dejlig familie. KH Anette

Ella sagde ...

Nej nej nej Anne er du rigtig klog - vi kan slet ikke undvære dig :-)

Tillykke med den nye maskine :-)

Susanne sagde ...

Åååhh - en vaskemaskine til mænd :o) Vi andre kan nemlig huske hvorlænge en maskinfuld tager !! Kan man komme på killingeinspektion imorgen ?? Kh Svigerinden

Liselotte sagde ...

Ha ha ha... hvor jeg dog genkender frustrationen over de s.... vaskemaskiner, som ikke gider, når vi andre gør. Jeg slider dem med rekordfart herhjemme, men servicereknikeren, som kommer her, er så imponeret af farten, at han ind imellem gi'r rabat - bare fordi mit slid ikke "burde" kunne lade sig gøre ;-)

conny sagde ...

I vores elektronik-tid er det efterhånden blevet sådan, at man altid vil have noget, der er gået i udu, og som trænger til reparation/udskiftning.
Det er den konklusion, vi herhjemme er kommet til efter et år med ny vaskemaskine, ny opvaskemaskine, tørretumbler der ikke kan tørre mere end 3 trusser og et lagen ad gangen, et TV der satte ud, og senest en mobil, der har mistet en af de vigtige funktioner for ejeren: radioen til de lange traveture.
Desuden har vi fået et stenslag, der er blevet til en 30 cm lang revne hen over forruden - bilen er ca. et halvt år gammel!

Line sagde ...

Pas nu på ikke at friste skæbnen, vi kan slet ikke undvære dit dejlige syn på livet, ja jeg kan i hvert tilfald ikke, du er grunden til jeg er indehaver af en blog så...

Line