12 maj 2006

SÅ'R DER KAFF'...

Pigerne er i Søndervig sammen med deres bedste venner, der er børn af vores bedste venner, og vi to halvgamle knokler i haven med drivhus, nye rosenbede og jordforbedring.
Men min fysik er ikke i top, og jeg klarer ikke en hel dag med knokleri, men jeg er på den anden side heller ikke sidde med hænderne i skødet, så noget måtte jeg finde på...

Det blev en spontan nabokomsammen med kaffe og hjemmebag, og nu hvor de alle er gået igen, så kan jeg bare mærke, hvor meget glæde det giver mig at samle og forkæle de søde mennesker, der bor her omkring os.
Jeg elsker at vinke hej og få en sludder over hækken, jeg nyder, når børnene kommer over for at snakke og få et glas saftevand, og det gør mig glad, når jeg ser Torben hygge sig i godt selskab med de andre "mænner"!

Jeg brugte årets første rabarber i en ny kage, ny for mig i alle tilfælde, jeg har ikke bagt den før, men kommer helt sikkert til det igen, den var himmelsk, blød sukkerbrødsbund, sukrede rabarber og sprød marengs på toppen...Nu har jeg siddet ned i et par timer og køkkenet er ryddet op, jeg er klar til at gå ud og give mine duftgeranier noget nyt jord, så de kan pynte og dufte på terrassen, hvor vi vil nyde dagens sidste solstråler...

7 kommentarer:

Anne sagde ...

Det har været en dejlig dag :-)
Og lige over med hyggen til dig, du skal vel snart mæske dig i lammesteg!

Anonym sagde ...

Jeg har flere gange bagt en kage, der minder om din rabarber-marengs! Den er god! Lyder som en dejlig dag, Anne.

Anonym sagde ...

Uhhhhm - jeg skan næsten smage smagen af sommer. Jeg laver den oftest med mørdejsbund - men sukkerbrødsbund lyder også ret godt. Rabarber er så skønt - har lige plantet 2 og kan næsten ikke vente til næste år (de siger jeg ikke må høste i år.....).
KH,
Britt

Anonym sagde ...

Uhmmm jeg elsker alt med rabarber, hvorfor er det nu at du ikke er MIN nabo Anne - sikke et initiativ :-)

Anne sagde ...

Jeg byder gerne på kaffe, Ella, også selv om du ikke er min nabo :-)

Bettina sagde ...

Kære Anne

Kan du give et hint om den opskrift? Jeg ELSKER rabarber, men bagte rædsom kage igår efter en opskrift på nettet.

Bettina

Anonym sagde ...

Det tilbud vil jeg gerne tage imod, når jeg kommer på de kanter Anne - jeg vil nyde at se din have og alt det andet du pusler med :-)