28 april 2006

HJEMMEDAG...

Jeg er ikke taget på arbejde i dag, ikke fordi jeg er syg, men jeg har haft det "træls" siden sidste uges hændelser, og vågner hver morgen ved 4-tiden med uro i kroppen og mavesmerter, og det duer bare ikke!
Jeg har fortalt, hvorfor jeg måtte springe over i dag, og der var ingen sure miner der, men måske heller ikke den store forståelse; jeg vil bruge weekenden til at tænke lidt over, hvordan jeg bedst muligt kommer igennem dette, hvad jeg selv kan gøre og hvad andre nødvendigvis må ta' sig af...

Jeg har forkælet mig selv med en formiddag under dynen, bare læst og slumret, det gør jeg ellers aldrig; jeg kan sove ikke længe, og springer gerne ud af sengen, lige når jeg vågner.
Men forandring fryder, og det har været hyggeligt!

Nu er havetøjet trukket på, og selv om det drypper , så vil jeg gå ud og flytte nogle krydderurter, og kigge på Torben og Svigerfar, der er ved at lægge pap på pigernes hus; de kan ikke komme til at brænde det fast p.g.a. regnen, men sømmer det indtil videre bare fast på strategiske steder.
Huset stod færdigsamlet i aftes, og der blev lagt mange planer for housewarming, indretning, overnatning, hængekøje og gardiner, jeg er helt sikker på, at pigerne vil komme til at bruge det meget...

3 kommentarer:

Mette sagde ...

Det hus bliver da for skønt! Hvem ville ikke elske sådan et sted! k.h. Mette

britt sagde ...

helt enig - de bliver vilde med det!
KH Britt
- jeg synes din Raku-skål er blevet superflot!!
Og gåturen med Nugga lyder som ren sjælepleje.
KH,
Britt
...man kan da heller ikke vende ryggen til dig før du har smidt 10 posts! tsk tsk

Anne sagde ...

Næhh du, Britt, bloggeri må der til..
Gad vide, hvad jeg mon fik tiden til at gå med inden den ;-)