09 marts 2006

STRIKKE-KONER...

I aften skal jeg hygge mig sammen med Susanne og Maiken, vi skal strikke, slubre kaffe og sludre!!

Skulle vi komme til at tale om vores mænd, der skal passe alle børnene, så bliver det nok ikke med helt så drømmende et udtryk...
På den anden side, så er der jo et eller andet over mænd i uniform ;-)

Jeg glæder mig til at komme afsted, endelig kan jeg sige, for det er en aftale, der er blevet rykket flere gang p.g.a. job og sygdom, og det har naget mig hver gang, for en aften i hyggeligt selskab med lækkert strik på pindene, det er en af de ting, der er med til at give mit liv kvalitet!

Jeg skal ha' de små ugler med, mangler lige det sidste ærme, men der skal også andet med i tasken, Snowdrop bare fordi det er ét af ugens udvalgte, men også Rune fra Design.Club, der skal strikkes til naboens Sebastian.
Sådan en aften SKAL man altså ha' noget nyt og lækkert med...

Men inden jeg skal afsted, skal der lige laves aftensmad, vi skal ha' store svedige Wienerschnitzler, med masser af peberrod, kapers og benfri sild!!
Min må blive uden smørsugende panering, men hva' pokker...

3 kommentarer:

Susanne sagde ...

Jeg glæder mig også ! Vi skal ha' frikadeller - for Overbo'en har fødselsdag og han elsker hjemmelavede frikadeller :o) Vi ses... Susanne, som har nyt strikketøj med !

strikke_jane sagde ...

Jeg skal i køkkenet nu og lave deller for det elsker drengene, men jeg vil da godt bytte med et par af de store svedige....

Hyg dig i aften og hils

Anonym sagde ...

Åhhh, det lyder som en rigtig hyggelig aften - den slags man samler på! God fornøjelse.
KH Britt