29 marts 2006

PUNKTERET...

Så er det ikke flere kilometer i den cykelslange, den er nu klippet op i små stykker og er strikket ind i et eller andet!!
Ikke flere facts før projektet er afsluttet...

Jeg har lige et kort pitstop hjemme, før Skodaen skal fragte mig til keramik, jeg orker næsten ikke, men sidste uges lille lady bliver vel for tør, hvis hun ikke modelleres på i dag?!

Jeg STINKER af mad, ungdomsskolerødderne og jeg har brugt eftermiddagen på at lave oksefrikadeller af mange kilo hakkekød, der er blevet bagt pølsehorn, æblemuffins, chokolademuffins, citronkardemommekage og jeg ska' gi' dig, skal jeg!
Der er snittet grønt i spandevis, og lavet dressing med honning, persille, dild og tons af hvidløg, der er lavet vagtaftaler og skrevet prisskilte.
Vi er godt med til i morgen, hvor halvdelen af byen kommer til ungdomsskoleafslutning, og ungerne glæder sig vildt, for det er hyggeligt og også et boost til fællesskabsfølelsen og selvtilliden, når man kan stå der og servere lækker mad for forældre og skolekammerater...

Jeg burde hoppe under bruseren, men jeg vil prioritere et kvarter i sofaen sammen med pigerne, som jeg ikke får set nok i denne uge!!

6 kommentarer:

Dorte sagde ...

jeg glæder mig til at følge det der garn-cykelslange-projekt !!
Det "radio-program" du linker til i forrige indlæg er da bare genialt - smart måde at blive introduceret til musik man måske ikke kender i forvejen.
kh Dorte
ps: dine link virker ikke umiddelbart - du er kommet til at kopiere http:// to gange .....

Anne sagde ...

øv da, det skal jeg få rette op på :-((
Men ellers da Pandora rigtigt godt, man får nye musikalske bekendtskaber!

Dorte sagde ...

øv - nu må jeg ikke høre mere musik hos Pandora .... når man har brugt deres tilbud nogle gange, så skal man lade sig registrere og det kan man kun, hvis man er bosiddende i USA ... øv øv øv.
Mon man kan snyde .... ?? (fnis)
kh Dorte

Anne sagde ...

Vi må finde en zipcode, vi kan bruge, det må simpelthen kunne lade sig gøre, for Torben hørte en masse i aftes, og han bir da bare i Engesvang ;-)
Han snuer oppe på sofaen, så jeg må vente med at spørge til i morgen..

Mette sagde ...

Det ser spændende ud! Jeg vil se mer'!! Hvad med spøgelserne - er du kommet i gang? Jeg venter i spænding. k.h. Mette

Anne sagde ...

Spøgelserne går det ikke så hurtigt med, dette cykelslange projekt møvede sig lige ind foran...
Jeg er ved at strikke den nederste ombukkede kant på trøjen, men det er pind 2 1/2, så det ta'r tid, det skidt.
Men jeg satser på at den skal ha' fuld opmærksomhed i næste uge, altså sammen med 2 andre udvalgte ;-)
kh Anne