29 marts 2006

JEG TABTE HOVEDET...

Småtræt, men koncentreret og opsat, sad jeg og lavede den mest luftige og snirklede frisure på den blide frøken, men ak, da den allersidst krølle skulle hæftes, kom jeg til at trykke bare en anelse for hårdt, og af sprang hovedet!!

Ikke nok med at hun nu var hovedløs, frisuren var tæt på pandekage-agtig i venstre side, og dette var altså ikke en dårlig hår-dag, der kunne reddes af en cool hat eller en kæk bandana...

Nu er hun samlet med træpind op gennem kadaveret og har fået en ekstra pølse presset fast rundt om halsen, om det holder, ja det kan kun tiden vise!
Frisuren blev ikke som før, det var umuligt, men hun smilede tilfreds, da hun blev sat til tørring, så det går nok alt sammen...

Jeg skulle ha' glaseret 4-5 ting i dag, jeg nåede 2!
De glasurer, jeg skulle bruge, manglede enten kobber, som der selvfølgelig ikke var mere af, eller også var der kommet skidt i, eller....
Men jeg fik dog afprøvet en helt ny glasur, knaldrød skulle den være, men Vibeke, der underviser, mener, at beskrivelsen på posen er overdrevet, for det er åbenbart meget svært at glasere rødt?! Vi får at se om en uge, når det kommer fra ovnen!
Hul-fadet her skulle ha' haft blank hvid glasur, det nåede jeg ikke p.g.a. den hovedløse dame...

4 kommentarer:

Dorte sagde ...

ih, hvor ser dit fad fint, skrøbeligt og sirligt ud ... "spindelvæv i ler" ...
Håber hovedet holder ... hun har et skønt udtryk i ansigtet !

Ja, vi må låne en amerikansk identitet !

Kh Dorte

Sanne B. sagde ...

Jeg er vildt imponeret, sikke nogle skønne ting du laver. Jeg kan næsten ikke vente med at se det hele færdig-tørret og glaseret.
Det kan godt være fruens hår ikke var som oprindeligt, men jeg synes altså den nuværende frisure klæder hende umådeligt godt.
kh
Sanne B.

Ella sagde ...

Du er fuld af skønne og kreative ideer Anne - jeg håber hovedet holder til det ;-)

TinaMAndersen sagde ...

Ja, selvom din dame tabte hovedet, syntes jeg stadig hun ser dejlig ud. Og jeg håber hun kan holde til at blive gjort færdig.
Dit fad ser også interessant ud. :o)