05 januar 2006

STILLE AFTENTIMER...

Pigerne sover deres søde søvn, arm i arm under Lauras dyne, hunden er gået omkuld i alrummet, Torben sidder på sin pind i Viborg, og jeg nyder at sidde oppe i stuen helt alene i fred og ro.
Jeg strikker, selvfølgelig, og zapper lidt ligegyldigt tv, uforpligtende og ustresset...

Jeg har nået de første striber på Latifa, og skulle også lige ha' en flæse med, før jeg kunne vurdere, om det mon var noget, det var det!!
Jeg strikker i to grønne og en lavendel nuance af Indiecita Alpaca, "flæserne" er i Cherry Tree Hill Supersock Merino fra Marianne, købt på en hyggelig udflugt til Lemvig en gråvejrsdag i november.

Dette Latifa-projekt må der være plads til sammen med både Tweedie og Pisa, 3 projekter er et minimumskrav her i strikkeriet!

6 kommentarer:

Susanne sagde ...

De stille aftener er rigtig dejlige: at få tømt hovedet og ladet op igen :-)Bliver lidt fristet af Latifa, men har ikke 2 bdt af det Koigu... hmmmm tænker !!
Vi snakkes ved. Kh Susanne

britt sagde ...

Sådan en stille aften er guld værd! Og din Latifa bliver smuk - jeg fristes virkelig. Kunne godt tænke mig at vide hvor meget du har brugt, når du er færdig...
Og ja da, man skal have flere projekter - så der er lidt til forskellige lyster og humør.
:-) Britt

Bettina sagde ...

Jeg ser også selv frem til de aftener - men det ligger jo år ud i fremtiden. Tankeløs zapperi og strikketøjet i skødet, det er ren opladning.

Mette sagde ...

Hvor er du disciplineret! Jeg strikkede alle flæserne til sidst OG jeg brugte forøvrigt kun 1 nøgle Koigu. Mit silke-tweed fra Garnstudio vokser og vokser, så Latifa bliver længere og længere, men jeg elsker det alligevel!

strikke_jane sagde ...

Det ser skønt ud - hvor er det nu lige opskriften er fra?

Anne sagde ...

Det var ikke disciplin, der fik mig til at strikke flæser, det var nysgerrighed;-))
Måtte simpelthen lige se, om farverne var de rigtige, det var de heldigvis.

Opskriften er fra Knitty, der er linket direkte til den i indlægget.

Ha' en dejlig fredag!
KH Anne