02 januar 2006

NEDE BAG MIN HAVE...


Årets første arbejdsdag er overstået, i alle tilfælde den, hvor jeg skulle være sammen med børn, nu er det bare skrivebordsarbejde for resten.

Jeg har været på eftermiddagstur med Nugga, bare ned i området bag vores have, rimfrosten dækker på smukkeste vis både store træer og små strå.

Der er højt til himlen her, hvor vi bor; når man går ved søen, føles det som om, at skoles larm, byen og dens lyde er langt væk, selv om man bare lige er gået ned af 300 meter grussti, jeg er heldig :-)

3 kommentarer:

Mette sagde ...

Hurra, for at vi klaret den 1. arbejdsdag, så er det i virkeligheden slet ikke så slemt. Specielt ikke når man er hjemme til en god tid. Jeg slipper for skrivebordsarbejdet, men nu er der lige et par brændeovne, der skal vækkes til live... k.h. Mette

Anne sagde ...

Jeg er jo så heldig, at jeg har to faste eftermiddage med møde, og ellers kan jeg cykle hjem kl.13, det er luksus!
Men jeg bruger nu meget tid på at "opfinde" nyt til special-børnene,og det gør jeg bedst her hjemme, så jeg når så rigeligt mine 37 timer.
Og jo, det er skønt at være igennem den første dag, så er der lige som taget hul på det :-)
kh Anne

Fríða sagde ...

hej Anne, dejligt at fölge din blog. heldigvis starter skole heroppe på Island ikke för den 4.jan så vi tager det roligt et par dage endnu. men jeg kan da ikke sige at jeg glæder mig til at vække teenageren onsdag morgen kl.7 efter hun har læst eller set film til langt frem på natten siden den 20.dec !!
hilsen fra Island
Frida