05 januar 2006

MERMAIDE...

Så er den færdig, endelig, jeg har glædet mig til at få den på lige siden dag, hvor jeg slog de første 4 masker op!
Ikke alle starter lige heldigt ud, men jeg kan kun opfordre til at klø på, det er en rigtig fin og meget klædelig model, både i str. s og l.
Har du mistet taljen undervejs i livet, så kan Mermaide næsten få det til at se ud, som om du ved et trylleslag har genvundet den, det er da ikke at kimse af....

Billedet af trøjen i hel figur er ikke synderligt vellykket, jeg må hellere ta' det om!!

Dagen i dag blev også til en fridag, havde lige brug for lidt mere ro, inden jeg igen skulle i skole; jeg har forbandet ondt i maven, og er slet ikke i tvivl om, at alle følelserne er på overarbejde, og prøver at ruste mig til lørdagens begravelse. Har lige snakket længe med Sus' datter, min kusine Chalotte, og heldigvis er vi gode til at sige tingene som de er, og grine og græde sammen, det gør det hele lidt mere tåleligt.

4 kommentarer:

Chris sagde ...

Flot Mermaide - hvis du selv havde være i trøjen på billedet, var det nok blevet bedre :-))
Kram til dig Anne fra Christa!!

Mette sagde ...

Til lykke med din nye trøje! Jeg har søgt på Barefoot Contessa, det ser mægtigt interessant ud! "Desværre" er pengepungen tom, men det frister. Fås bøgerne kun på engelsk!?

Anne sagde ...

Du må øsnke dig bøgerne, de er skønne, lækre billeder og masser af inspiration!
Jeg er ikke bekendt med at de skulle være udgivet på dansk; mål og vægt er selvfølgelig amerikansk, men det er jo hurtigt regnet om, og man kan få mange målebægre, hvor også de "udenbys" mål er på, tror faktisk Isabella har et sejt i glas med rød skrift!

Mette sagde ...

...et sejt i glas med rød skrift! Jeg har snart fødselsdag!!