16 august 2007

NYT ELEKTRONIK PÅ FLERE OMRÅDER...

Jeg tumper rundt på mobilen i disse dage, tør ellers godt at blære med mig at jeg er en haj til at håndtere sådan én, men sgu ikke når man køber ny, og er så dum at skifte til et andet mærke.

Jeg skriver med stort hver gang jeg tror, at jeg har lavet mellemrum, jeg kommer til at sende mange beskeder afsted 2 gange, fordi de bliver ved at at stå i display'et, jeg kender ikke mine genveje og fumler som en Onkel morfar, eller er det Faster farmor.

Jeg får det vel lært...

Jeg har også måtte forholde mig til ny elektronik på anden vis, jeg har været i min venindes butik i dag for at få styr på kasseapparat og dankort-terminal, jeg vil gerne kunne træde til med hjælpende hænder og lørdagsafløsning, men det går ikke uden at kunne få omsætningen ned i skuffen.

Jeg har rimeligt styr på varer-sortiment, ved hvilke firmaer, der leverer hvad, sådan da, ved hvor jeg skal finde nyttige oplysninger om dette og hint, og lidt om brændetid, farvemuligheder og størrelser, min egen hang til lækkerier af den slags kommer mig virkelig til gode her.

Og nu ved jeg så også, hvordan jeg skal bestride pladsen, hvor der afregnes...

I aftes, da jeg fortalte mand og børn om dagens planer, slog Torben en skrald-latter op

Skal du ind og lære hvordan man gør med Dankortet??
Det behøver du vist ikke, der er dæleme ikke ret mange, der mestrer det så godt som du, skat, du ved udemærket godt, hvordan man bruger sådan ét!

Ja, ja, ja, men denne gang er det mig, der ligesom skal bede andre om at taste kode og godkende, det plejer jo at være mig, der står og gør den del af det, ikk'...

4 kommentarer:

Lea sagde ...

Tsk tsk tsk...hvad man dog ikke skal finde sig i af kommentarer fra den "bedre halvdel", bare fordi man er med til at holde gang i detailhandelen i Danmark?! Du har vel Dankort, for at det skal bruges, ikke sandt? ;-)

kludemutter sagde ...

Mobilen ser lækker ud, må indrømme at det siger mig ikke så meget, meeen er begyndt at se på nye modeller.Man bliver vel smittet lidt af dillen.
Vi gik forbi din venindes butik den dag hun åbnede, ser meget spændene ud. Dankort skal det ikke bruges ;-)Vi var på tur, dejlig by du bor i.

lifeondyssen sagde ...

Frækkert til mand du har dig .. hi hi ;-)

Anne sagde ...

Han er streng, er han, men også ret skrap til at holde sig til sandheden :-)