26 august 2007

GISP! KAGER...

Så sidder man der lige så fredeligt, strikkende og hyggende med en lun pige ved fødderne, der er Ugle Betty på skærmen og der gnækkes stille, og pludselig kommer man i tanke om, at man har lovet at tage kage med til klassens tid i morgen.

Op af sofaneseren sprang hun, hende her Fru Stange, det er dæleme godt, at viktualierummet næsten altid kan levere ingredienserne til en omgang af de legendariske muffins, som min venindes søn kalder dem.

Nu er de smækket i ovnen, og jeg kan falde sammen i sofaen igen og så lige bruge et par minutter til at komme mig over den ups-oplevelse...

7 kommentarer:

Sifka sagde ...

Pyh, hvor du lokker, men jeg har et marmeladeforsøg og kom vist også til at købe en Kjaerstrup flødebolle med hjem fra Fields. Men en anden dag:)

Anonym sagde ...

Åh, hvis du vidste hvor tit din geniale opskrift også har reddet mig. Jeg bliver nødt til at kommentere dit forrige indlæg også. Vi er nemlig også vilde med Paul Potts, ikke mindst ungerne på 3 og 5. Jeg måtte dog lige overveje en ekstra gang hvad hun mente, første gang den lille bad om at se "ham manden med de grimme tænder, der får damen til at græde". Fantastisk stemme og fantastisk historie...

Lise

Susanne HS sagde ...

Anne, - "dine muffins" er bare SÅ gode! ;o)
Selv min mor, - der ellers altid har haft Wales-stænger og Araberkage som hendes specialiteter, - bager nu "Annes choko-muffins" ved en hver given lejlighed!
Endnu en gang TAK for en meget værdsat opskrift! :o))

Anne sagde ...

Ja ja Sifka, jeg ville nu også hellere ha' en god flødebolle, kender Summerbird men ikke Kjaerstrup, kan du mon ha' en med i kufferten ;-)

Jeg er glad for, at i har glæde af opskriften, det er gode kager og bedst af alt, de kan røres i et snuptag, "reddet på målstregen" kunne man også ha' kaldt dem.

Jeg er altså noget nysgerrig efter hvad Araberkage er, Susanne!!

Nina sagde ...

Åhhh, hvor jeg kender den der følelse af, lige pludselig at komme i tanker om et eller andet, man her lovet. Hjertet farer helt om i nakken, indtil man har fundet ud af, om man kan nå opgaven, eller man er kommet for sent. Det tager tid at kommer over! De ser utrolig lækre ud, de muffins!

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Jeg kan næsten dufte dem...

Susanne HS sagde ...

Araberkagen er ikke nær så eksotisk, som det kunne lyde! Og du kender den sikkert allerede?! - Jeg tror det er med kager som med "kært barn og mange navne"... - I andre familier kaldes denne her vist for "drømmekage", men det er ikke den lyse fra Brovst. Den her er en slags bradepande-chokoladekage med en top af bl.a. kokos, kaffe, flormelis, cacao og vanille, som bages med de sidste 8 min.! Hvorfor det er en "araber", ved jeg ikke, - men den har heddet sådan, så længe jeg kan huske! ;o)