13 august 2007

BLIVER JEG MON KLAR...

På fredag har jeg min første studiedag på Nørre Nissum Seminarium, meritlærer-studiet venter, lige nu kan jeg slet ikke forholde mig til det, der er for mange andre ting, der har fået lov at fylde og bare det at komme i gang på jobbet igen er såmænd mere end rigeligt.

Jeg har ret blandede følelser omkring mit nye liv som deltidsstuderende, bliver nervøs for, om jeg kan håndtere at ha' fuldtidsjob og samtidig være en velforberedt studerende?!

Mange af mine nærmest og mine kolleger spørger selvfølgelig i disse dage, om jeg glæder mig, og det gør jeg vel, men har svært ved at flippe helt ud af glæde og spænding, for jeg ved jo reelt ikke, hvad der er i vente...

Sidst jeg var studerende var jeg mor til en teenager og to små tumlinger, havde en mand der arbejdede rigtigt meget, en hund der skulle passes, madlavning, vask, rengøring og så videre og så videre, det var såmænd hårdt nok.

Denne gang er jeg mor til 2 præ-pubber, har en mand der arbejder rigtigt meget, en hund der skal motioneres, hus, have, ditten og datten OG et krævende job!
Hva' finken er det jeg har kastet mig ud i???

HJÆLP - jeg er lige ramt af 5 minutters panik-og præstationsangst...

19 kommentarer:

Pollyanna sagde ...

Velkommen i klubben!

strikkeforsker sagde ...

Anne, du kan sagtens klare det. Du er vant til at have mange bolde i luften og prioritere din tid. Mit gæt er at alle de andre også har et liv ved siden af (deltids)studiet.

Nå ja en ting du skal vænne dig til, 13 taller eksisterer ikke mere, nu er 12 blev topkarakteren og og det er endda meget nemmere at opnå ;-)

Liselotte sagde ...

Det bli'r ikke let, men det bliver forhåbentlig sjovt og det hele værd. Jeg er sikker på, at du klarer den, Anne - og god vind med det :-)

Faster´s corner sagde ...

Rigtig meget held og lykke med studiet - og mon ikke vi alle ville blive ramt af præstationsangst, usikkerhed og alt muligt andet, når vi starter op på noget nyt.
Du har klaret det før og det tror jeg bestemt du vil gøre igen!
Pøj, pøj fra Krista.

Sifka sagde ...

Anne, man gør ting, når man kan:)

Fríða sagde ...

held og lykke, Anne! jeg får næsten angstanfald bare af at læse om alt det du skal, men så er jeg ikke så god som dig til at have mange ting i gang.
kh.fra Island
Frida

anne (den anden af slagsen) sagde ...

Det bliver hårdt andet vil næsten være at lyve for sig selv, men jeg tror også at det bliver sjovt og når du er igennem det er det en super præsentation. Du kan godt, netop fordi du vil.

Marianne sagde ...

Kære Anne.
Måske skal du sige nej til at gå i seminariets kantine og lave mad til alle dine medstuderende!:-)
Jeg ved, du godt kunne finde på det - ikke sandt?
Held og lykke med det hele.
Og husk: Man KAN det, man VIL!:-)
Knus fra Marianne - der ikke er mange minutter væk fra seminariet - og hurtigt kan fremtrylle lidt støttekaffe!:-)

Pollyanna sagde ...

Det var ikke min mening at lyde hovski snovski brysk før, men af erfaring(går nu i gang med det 3. års videreuddannelse - dog slet ikke det samme som dig og så alligevel ;)!) ved jeg, at det er grove løjer at have fuldtidsjob, deltidsstudie og familie. Selvfølgelig kan man, hvad man vil og det er enormt berigende at videreuddanne sig og få åbnet nye horisonter, men jeg ville lyve, hvis jeg sagde det var en "walk in the park"... og jeg må tilstå at "mig tid" er der ikke meget af. Men pøj - pøj - pøj med det hele!

Anne sagde ...

Jeg skal nok stå distancen, det er jeg sikker på, men jeg blev bare lige lidt forpustet et kort øjeblik.

Pollyanna, jeg tænkte ikke at du var brysk eller sådan, jeg spekulerede bare på hvilken klub du mon mente, studine-klubben, angst-klubben, for-meget-om-ørerne-klubben?!

Jeg glæder mig over alle jeres positive tilkendegivelser, og skal nok forsøge at leve op tildem ;-)

Jeg kommer til kaffe, Marianne, det kan du bare lige regne med!
Og strik :-)

Lea sagde ...

Rigtig god fornøjelse! Det bli'r garanteret hårdt, men også fedt..så husk at nyde at være studerende igen! :-)

HANNE sagde ...

Jeg tvivler ikke på dig :-)

Karen S sagde ...

Vi hepper alle sammen på dig. Og jeg er sikker på, at du nok skal klare den strålende og mindst til et 12-tal ;-) (vi skal jo holde os til de nye regler, ikk?).
Som Lea sagde, husk at nyde det!

Kh Karen S

Anne sagde ...

Jeg hepper også :-)

Tak for alle opmuntringerne!

Og jeg er sikker på, at jeg kommer til at nyde det, jeg elsker at få fyldt på af ny viden, og jeg elsker at lave skriftlige opgaver og bruge sproget, det skal nok gå.

Blev bare lige sådan lidt skræmt i dag...

Gitte B sagde ...

Pøj pøj med det, Anne. Det bliver spændende OG hårdt. Du bliver garanteret rigtig dygtig til at prioritere :-). Men du har jo virkelig lyst til at få den uddannelse - og så er du allerede nået et langt stykke. Man kan meget, når engagementet er der. Men kedsomhed falder du nok ikke over liiige med det første :-)))).
KH Gitte B

Bodil sagde ...

Du kommer til at nyde det - alle de nye input og udfordringer. Omvendt så ER det altså lidt af en mundfuld at skulle i gang igen efter en lang og skøn sommer med masser af tid - så jeg kan sagtens følge dig. Jeg har ikke hund, men ligesom dig har jeg hus, have, en mand der arbejder rigtig meget, to børn det stadig er ret små OG selvfølgelig også et job. Og der skal jo også være tid til at strikke, læse og - ikke mindst blogge!

Ella sagde ...

Jeg ved du kan - og det eneste jeg vil sige er - tilpas ambitionerne efter forholdene - så kommer det til at gå som smurt.
Du elsker at lære, og du er god til det.
Held og lykkelighed :-)

Anne sagde ...

Takker igen for heppende tilråb og opmuntringer, det bliver spændende!

Annette sagde ...

Kære Anne
Se de næste par år som en spændende udfordring - men det er altid lettere at sige når man "står udenfor"....
Held og lykke med det....
kh
Annette