30 juli 2007

SÅ LANGT - SÅ GODT...

Nu er kurven tømt, ja nærmest ud over det meste af gulvet, og magasinerne er sorteret i stakke.

Noget ryger ud med det samme, andet skal kigges igennem, og så er der nogle af dem, der bare skal ned i kurven igen, når de er lagt i "udgivelsesdato-orden".

Her er underholdning til mange timer, specielt når jeg når til alle de magasiner, der handler om jul, for der er tit ting, der må hives ud og gemmes, opskrifter der lokker og flotte billeder, der kan bruges til klippe-klistre-kort-projekter.

Kaffe må der til, og en lille ostemad, og så smider jeg altså også en pind i brændeovnen, det ligner jo efterår, når jeg kigger ud af vinduerne...

6 kommentarer:

Mette sagde ...

Du er bare god! Jeg har smidt blade ud med hård hånd, dog ikke Boligliv som jeg tager frem igen og igen sammen med lidt "mad-blade". Det ser hyggeligt ud. Gi'r du en kop kaffe, så kigger jeg forbi!

Enaj sagde ...

Der er ikke noget så hyggeligt som at bladre i gamle blade. Jeg er osse vild med gamle juleblade. Hyg dig!
Kh Jane

Anne sagde ...

Du kommer bare, Mette, men du skal vide, at sammen med bladoprydningen er der altså også fare for højt morgenhår!
Boligliv er dem, der bare kom tilbage i kurven, sammen med lidt Bo Bedre og sådan, de skal være der.

Jeg hygger mig, Jane, men projektet skrider derfor også lidt langsomt frem, men pyt, det er fridag og indevejr :-)

Tina sagde ...

Neeeiii det er jo et Mekka af gode ideer der ligger der på gulvet!!!! :):) Lige hvad jeg kunne have lyst til at bladre igennem lige nu... på en grå dag og mangel på ideer !! :):)

Lea sagde ...

Det er jo et herligt regnvejrsprojekt, du der har gang i! Man falder altid lige over noget, der skal nærlæses engang til eller rykkes ud til senere fornøjelser...herligt!

The Silent Knitter sagde ...

Hæ hæ ... sådan et projekt har jeg osse ;-) ... men jeg har ingen brændeovn *snøft* Der kan være til mange dage i sådanne projekter.
Kh Hanne V