29 juli 2007

NÅR DET SKAL VÆRE PÅ DEN MÅDE...

Jeg savner sommeraftener med mulighed for grill på terrassen, duften af mad fra de andre haver, hyggen omkring bordet derude, mens vi venter på at grillen er klar.

Jeg er nærmest begyndt at tænke i efterårs- og vinterretter, når jeg køber ind, simremad med saft og kraft, ja faktisk lavede vi forloren hare forleden dag; men sådan skal vi altså ikke spise i juli, det skal være let, farverigt og gerne grillet...

I dag har vi leget sommer med grillpanden på komfuret, basilikum og hvidløgsstegte grise-et-eller-andet, kartofler fra Samsø og den skønneste salat, der bare manglede de sorte oliven, som nogen var kommet til at spise.
Tapenaden var for grumset at komme på, vi tog den på brøddet, og det gav da, om ikke andet, en smag i den rigtige retning.

Nogen siger, at det bliver bedre vejr i løbet af ugen, jeg vil line op til udegrill og sommermad en masse...

7 kommentarer:

Dorte Nielsen sagde ...

Uha, den salat ser lækker ud. Gid man havde havde siddet ved jeres aftensbord. Vi grillede... Burgere, rester fra mandens 40 års fødselsdag i går.
Dorte

Sylvia sagde ...

Mmmm....da ble jeg altså sulten etter et kort besøk her hos deg!!
Takk for fristelserne!

HANNE sagde ...

mums.....

The Silent Knitter sagde ...

Hej Anne
Salaten ser yderst fristende ud. Er det vandmelon eller ??? Ja undskyld min uvidenhed ... men det ligner vandmelon og jeg kunne da godt tænke mig til en god smag !!! Så hvis ...
Kh Hanne V i Århus

Helle Holst sagde ...

Gør du bare klar til en ordentlig omgang grill halløj - for det bliver godt vejr! Det skal det!! Vi er i sommerhus og er efterhånden ved at løbe tør for regnvejraktiviteter. Vi vil bade og sejle og fiske og grille vores mad vil vi:o)

Lækker Zebra for øvrigt - farverne er bare super skønne.

Kh. Helle

Anne sagde ...

Hanne V., du har ganske ret, det er vandmelon, super nem og lækker sommersalat, melon, rødløg, feta og sorte oliven, ingen dressing, der er smag nok i de andre ingr.

Okay, Helle, så smøger jeg ærmerne op og polerer grill-starteren, vi vil ud i vejret og være!!

Pedrsn™ sagde ...

aii tror det her indlæg har lagret sig i hukommelse..

Jeg tog mig selv i at genskrive dine sætninger om "hvem savner dog duften af mad fra de andres haver" - og det med "at lege sommmer med grillpanden på komfuret"..

Ironi og konstantering - og øv så sandt!