03 juli 2007

BOXES...

Hanne har ind imellem citeret Forrest Gump, og hver gang hun har gjort det, så har jeg kunnet høre Forrest's stemme i mit hoved, hans søde sydstats-dræven, der reflekterer højlydt over livets små og store mysterier.

Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.


Og det har han jo så evigt ret i, ham Forrest...

Jeg fik fysiske boxe med hjem, men det er slet ikke dem, dette her behøver at handle om, men meget mere om den store glæde det er, at vi ind imellem i livet møder chokoladestykker, mennesker, der rører vores hjerter med deres historie, mennesker, der mærker sig selv og handler derpå, mennesker med varme og glød, der gør dagen skøn.

Det er en gave, en stykke chokolade af den allerbedste slags, når man møder et menneske, som man er på bølgelængde med fra alle første minut, ingen forlegenhed, ingen pinlige pauser, men der imod snak fra hjertet og også stille stunder, hvor der er plads til at mærke at man trives i det man er i.

Jeg har haft en vidunderlig dag sammen med den anden Anne, og jeg er sikker på, at vi lukker op for den chokoladeæske en anden god gang, for den er fyldt med mange af de gode...11 kommentarer:

anne (den anden af slagsen) sagde ...

Ja vi gør Anne - vi lukker op igen til meget mere af den slags, for det er helt uovertruffent at få en dag som dagen i dag. Jeg glæder mig allerede, til mere chokolade.

Sifka sagde ...

Dejligt at læse, at I havde en god dag, meeen, hvad er der i box'ene??

Sanne B. sagde ...

Dejligt at høre om jeres skønne dag. Har tænkt meget på jer i løbet af min arbejdsdag, og kan ikke sige mig helt fri for at være en lille smule misundelig - på den gode måde :-)
Et Isager-kit? Må jeg ha' lov at ønske dig held og lykke.....
kh
Sanne B

Ella sagde ...

Hvor er det dejligt at læse om gode møder, der udvikler sig til venskaber :-)

Anonym sagde ...

Smukt,rørende og livbekræftende.

Anonym sagde ...

Hvor lyder jeres dag dog dejlig, - hvis "Anne" er adgangstegnet en anden gang, er jeg næsten klar til at få slettet "Sus".... ;o)
K.h. Sus-anne fra det sønderjyske.

Anne sagde ...

Du kan sagtens komme med uden at slette Sus, Susanne, der er altid plads til flere gode mennesker :-)

Du kan også roligt være lidt misundelig, Sanne, det var voldsomt hyggeligt, og Isager-kittet får jeg ingen problemer med, det er et tørklæde ;-)

Lige et øjeblik, Sifka, så skal du få at se...

Anne sagde ...

De kan bare komme an, alle de andre dage, Anne, jeg er klar til hvad som helst!

Ja, det er, Ella, vi kender det, ikk' oss' :-)

Det var en vidunderlig dag, Miri, og faktisk også rørende at være i.

britt sagde ...

Jeg knuseeeeelsker også det citat! Og der er ikke noget så fascinerende som at åbne bokse - både de ægte og de virtuelle. Det lyder som en dag af den skønneste slags. Vidunderligt.
Angulus er jeg stor fan af - jeg købte et par sko i efteråret og er stort set ikke kommet ud af dem. Mere Angulus til mig!! Hvor købte du dem? Jeg besøger højst sandsynligt Århus i næste uge....
KH Britt

Anne sagde ...

Skynd dig afste, Britt, der var minus 50 %!
Hos Bisgaard i Badstuegade...

britt sagde ...

Tak, Anne - der må jeg forbi!
;-) Britt