06 juni 2007

SØD DET MESTE AF TIDEN...

Tak for alle jeres fødselsdagshilsner til Torben, dem har han altså hygget sig med, det er ikke hver dag, at så mange kvinder sender gode ønsker i hans retning!

Dagen har været god, kun en enkelt gang var der en truede sky på himlen, jeg tror, at det var en huskekage om konens fødselsdagsgave, 3 trådløse telefoner und nix weiter!
De var endda pakket afskyeligt grimt ind, og der var ikke engang et kort ved, fyyyyhhhhh!

Den går ikke, Dyrholm, og gentager det sig en anden gang, så bliver det skybrud på din fødselsdag...

3 kommentarer:

anne (den anden af slagsen) sagde ...

Og med rette Anne, den slags hævner sig. Jeg fik engang en plæneklipper i fødselsdagsgave af min gemal, og tro mig om det ikke stod ned i stænker på hans store dag i Juli.

I år tror jeg at jeg hævner mig - netop som han mindst venter det, eller også gør jeg ikke, for hævn er ikke min stil.

Anonym sagde ...

Kære Anne

Jeg fik engang en støvsuger, yndigt pakket ind i pastelfarvet gavepapir med smukke bånd. Uvejr truede, men heldigvis havde helten et lækkert armbånd i baghånden. Der er måske basis for en læserundersøgelse: mest kiksede gave fra den eneste ene. (Kender også en pige, der fik startkabler til bilen i julegave).

Lise

Anne sagde ...

Jeg tror nu heller ikke på hævn, Anne, men jokede nu alligevel med, at jeg havde købt en cool Dualit håndmixer til ham ;-)

Se så heldig som du var med armbåndet, Lise, så heldig har jeg ikke været, what you see is what you get!
Men han er nu blevet meget bedre til at købe gode gaver, ja faktisk gaver overhovedet, det kneb gevaldigt de første mange år vi boede sammen!
Jeg er med tiden gået hen og blevet rimeligt forkælet af ham, håber på fortsat stigning...