20 maj 2007

BE HIPPIE, BE HAPPY...

Mange mange timer i bil ned gennem Europa bruges selvfølgelig til at strikke i, for Torben keeeeeder sig så gudsjammerligt, når jeg sidder ved rattet, han piller og skruer og kommenterer, så det er bedre for alle, hvis han selv styrer kareten og fruen strikker.

Der var pakket en god taske med strikketøj, der var garn med til strømper, sommertop og et enkelt tørklæde, men intet af det blev rørt, for der er kun strikket på et eneste projekt, der faktisk kunne ha' været færdigt, hvis vi bare havde mødt en eneste kø mere på vejen hjem...

Jeg har strikket en lidt flower-power-agtig jakketing med 3/4 ærmer, garnet er lækkert, Silk Garden Lite, det er gået derud a' med bølger og ret, og lige om lidt er jeg klar til montering.

Jeg er en smule lunken i forhold til den bølgede del, det er mere uroligt, end jeg i virkeligheden bryder mig om, men hvis jeg nu nøjes med at tilsætte sort tøj uden dikkedarer, så går det måske?!

Hvis ikke, så finder jeg sikkert én, der gerne vil arve...

15 kommentarer:

HANNE sagde ...

Hej Anne
Dejligt I er hjemme igen.
Den er dejlig lækker den trøje, rigtig hippie-chic....glæder mig til at se dig i den med et tørklæde om håret og med sorte negle :-)
Hvis du er blevet chokoladebrun, så får du ingen dessert på søndag (jeg er slet ikke misundelig)
God søndag til dig og familien

Anne sagde ...

Selvfølgelig er jeg da brun, chokoladebuddingbrun, men det forsvinder jo hurtigt, når først man er hjemme, så jeg satser på dessert alligevel :-)

Anonym sagde ...

Velkommen hjem. Hvor ER den skøn din hippietrøje !!
Gitte J.

strikkeforsker sagde ...

Velkommen hjem, det lyder til at have været en forrygende tur. Vi har vist samme fordeling på langtur manden kører og vi strikker. Farverne i noro garnet er virkelig smukke.

Julia Zahle sagde ...

Smukt, smukt! Det er en rigtig sol og sommer bluse, mønsteret er dejligt, jeg synes ikke det gør noget den er lidt "urolig" det er blot med til at gøre den spændende! Tror tilgengæld den ville have været lidt kedelig i een farve. Du spreder sol og luksus-hippie i den trøje!

Velkommen hjem!

Sifka sagde ...

En gang hippie, altid hippie og jeg er vist stadig lidt hippie.
Den er bare lækker og så med yndlingslilla i. Flot, flot :)

Liselotte sagde ...

Jeg synes den er SKØN :-)

nielsenstrik sagde ...

Absolut en SKØN hippieting:-)
Kh Jane

Fríða sagde ...

skööön tröje, glade farver og flot facon. ja, jeg er jo til det lidt mere vilde end dig, men hvis man ikke skal pröve at overskride sine grænser i sommeren, hvornår så?
kh.fra Island
Frida

Tina sagde ...

Den trøje er da super lækker!!!! :) Jeg håber du alligevel bliver glad for den! :)

Lone sagde ...

Hej - sikken trøje! er det en, der findes opskrift til, eller er det din egen komposition? jeg har en ide om at strikke bølger i noget garn, jeg har liggende, og måske lurer jeg din model af, hvis jeg må :-)

Anonym sagde ...

køreture de til bringes bedst ved siden af rettet!!! Og jeg er også ved at være færdig med de selvstribende, til andet end sokker. Det er nu rarest selv at bestemme stribernes farve , men bortset fra det er den nu meget sød.

hanne

Mette G. sagde ...

Nej hvor sjovt - den er jeg lige gået i gang med i Kauni. Jeg var lidt luren på, om det blev for meget med striber i bærestykket også, men din er da hamrende flot, så jeg strikker glad videre.

Hilsen
Mette

anne(den anden af slagsen) sagde ...

Den er da sådan lige tilpas flippede. Den er såan en ting jeg altid misunder andre at de iføre sig, men som jeg aldrig selv kommer i, aner ikke hvorfor egentlig.
Anne (med2pinde)

Sanne B. sagde ...

Dejligt at høre I har haft en skøn ferie.
Synes altså din flipperjakke er et hit. Har en top med samme mønster på tegnebrættet.
kh
Sanne B