13 april 2007

STILLE MORGENSYSLERIER...

Alle mand er af huse, kun Nugga og jeg sidder her og nyder stilheden og morgensolen, det er fri-fredag, det er weekend, det er til at holde ud.

Koncerten i aftes var varm og rørende, og også meget opløftende, der er nu noget over en lille væver kvinde, klædt som en ældre skolefrøken, der trykker den af og headbanger til guitaristens forrygende soloer.
Der var masser af sange fra Anne Dortes nye album, men vi fik også den om handymanden, om den lykkelige familie, og ekstranummeret var faktisk "Sig du ka' li' mig", dejligt...

Jeg sidder og sipper lidt kaffe, fæstner en enkelt blomst af de hæklede, det kommer vist til at tage længere tid at flikke dem sammen, end det gjorde at hækle dem, men pyt, det kan gøres, når lysten til den slags er der.

Om lidt kalder et forfriskende brusbad, og så toget ind til byen, Flora skal besøges og det sidste garn til den lille raglan skal hentes.
Hygge og alenetid på programmet...

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor lyder det som en dejlig dag , du er begyndt på.
Smukke nordiske farver, dine hæklede blomster.
Det er så skønt at fornemme din glæde for musik!
Jeg bliver sgu så glad og inspireret af at være inden om GARN OG GASTRONOMI!

Linda sagde ...

Jeg kan rigtigt godt lide din spisekrog :o) Dejligt køligt morgenlys til den der lidt blålilla time hvor man liiige skal lade op efter de andre har forladt matriklen.
Dine isblomster er så fine, sikke et finurligt lille arbejde..
kh Linda

Susanne sagde ...

Det lyder godt - med alenetid :o)
Jeg skal til gengæld ha' samlet ALT sammen om min økonomi.... bvaddrr - gider ikke, vil hellere komme videre på stribejakken :o)
Det var en rigtig god aften og ham guitaristen var ikke uden evner !! Ha' en god dag. Kh Susanne

anne (den anden af slagsen) sagde ...

Anne jeg er vild med dit tørklæde. Jeg så det som sjal et eller andet sted og overvejer om jeg virkelig skal kaste mig ud i et sådan. Men arbejdet bliver jo unægteligt stort, ikke mindst monteringen.

Nyd din stilhed og din morgen.

Karen S sagde ...

mmmm, man kan mærke morgenstilheden og freden helt herud på den anden side af skærmen... tak, endnu en gang for at dele med os.

Hav en skøn dag
Kh Karen S

HANNE sagde ...

Hmm, jeg tænker på om jeg skulle sende nogle ud af huset her i weekenden, så jeg også kan nørkle i fred....men haven kalder, der er meget der skal ordnes. Kommer du til Ry i morgen? Jeg har nogle bux til tøserne :-)

Anne sagde ...

Jeg deler gerne af stilheden, der er palds nok omkring bordet, men så ville det jo nok være så som så med det tyste...

Tørklædet bliver fint, jeg er tilfreds med de sarte farver, og monteringen, det må ta' den tid det ta'r, for det er ikke et sofaarbejde, jeg kan kun, når jeg har bordet til hjælp.

Hanne, ingen Ry til mig i denne omgang, haven trækker mere, voldsomt endda!
Men vi kan vel mødes til et kolde haveøl det ene eller det andet sted :-)

Sifka sagde ...

Kolde haveøl, hvor? - hvor?? :-)

Anne sagde ...

Lige her på terrassen, Sifka, hvor aftensolen stråler og vinden vifter :-)