01 april 2007

KATTESIKRE FUGLE...

Vi ser ikke mange fugle tæt på vores hus, rovdyrene holder dem væk; ikke fordi vi ønsker det, men fordi fuglene, trods alt, er kloge nok til ikke at lægge sig ud med Bella og Aja, der er toptunede jægere.

Jeg har ellers forsøgt at hænge fine pileting op, både mejsebold-holdere og foderhuse, men der er aldrig kommet en eneste lille forkølet gråspurv til...

I denne uge er der flyttet to fugle ind i haven, en kolibri og en due, de er af metal, så kattene kan bare komme an, kan de!
Kolibrien, som faktisk er en lille foderskål på pind, har min veninde slæbt hjem fra USA, hun havde et par stykker med i kufferten, det udløste en afregning på 25$ for overvægt.
Den står ude i det hvide staudebed nu, og når aftenerne bliver lidt lunere, så kan der komme til at stå noget lysværk derpå, for fuglene kommer jo alligevel ikke.

På bordet udenfor terrassedøren er der flyttet en kongelig due ind, den kom med hjem fra Herning i går, spøjs ser den ud, den passer godt her hjemme.
Og Bella er velkommen til at sætte de sylespidse kattetænder i struben på duen her, den er af det rene jern og tung som et ondt år, så kan hun lære det, kan hun, den killer...

4 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Duen er helt og aldeles vidunderlig med den guldkrone - dit heldige asen :-)

HANNE sagde ...

Det indbyder til en aften med dit sjal om skulderen og en gyngesofa på verandaen

Charlotte Illum Larsen sagde ...

mmmmm en lækker opstilling du der har fået banket sammen... der er ikke noget som smukke ting at hvile øjet på

Marianne Hansen sagde ...

Jeg er så forelsket i din due. Hvad hedder mærket og hvor kan den købes?

Hilsen Marianne