09 april 2007

HUMØR-BOOSTER...

5 feriedage med ondt i kadaveret, pigtråd i halsen og et overskud på størrelse med et speltkorn, det er fanden fløjte'me bare for meget!

Jeg daffer rundt i bløde varme gevandter, med uglet hår og dryptud, energien er gået i minus, det er ikke en måde at holde ferie på!

Men jeg prøver at lade være med at være alt for irriteret over det, for mavesur oven i syg, det bliver alligevel for meget.
Og så gør det det nu også lidt nemmere at holde ud, når jeg ved, at jeg om ikke ret længe, sådan cirka 4 uger, slentrer rundt i Lazice og omegn i 25 graders varme og sol.

Udsigten til sol, italiensk mad og masser af tid sammen med børn og mand, det er kan løfte humøret sådan en kold og skyet aprildag...

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Synd at du lige skulle være syg i påskeferien, håber du snart er frisk igen. Det er noget flot garn du bruger på blusen i sidste indlæg, hvad er det for noget garn.
mvh Sus

Anne sagde ...

Det håber jeg også, Sus, jeg er ikke ret god til at være syg ;-)

Garnet er Musket Soft fra Garnstudio, det findes vist i 4-5 forskellige gode farvesammensætninger.

Sifka sagde ...

Jeg kan godt forstå at du glæder dig til Italien. Jeg drømmer selv tit om at komme tilbage. En dag sker det!

God bedring herfra.

Mette sagde ...

Det lyder som min vinterferie... God bedring. Denne ferie er vitaminter for mig! Lige nu dufter her af både kanelkage, jeres banankage og dejen til madpakkebollerne hæver. Jeg er klar til i morgen! k.h. Mette

Lone i Marsken sagde ...

Kære Anne - God tur til Lazise, der er dejligt. Vi har tilbragt 2 uger i træk der de sidste 2 år. der er rig mulighed for både at spise dejlig mad ude og at lave god italiensk mad selv.

HANNE sagde ...

ja og isen, den italienske is....
Der er noget at glæde sig til.
Dine hæklede blomster er da for lækre. Vil du hækle dem sammen, så der bliver lidt "net" omkring dem, eller syr du dem tæt?
Der var mange fine damer i Prag med lækre hæklede og strikkede tørklæder. Jeg tænkte på dig hver gang jeg så et. Se nu at blive rask, det kan snart blive weekend igen.

Anonym sagde ...

Hej Anne
Lige et lille spørgsmål til et noget ældre indlæg. Den lille spidshue du lavede til Frederikke, hvordan lavede du snorene. Jeg har lavet en del spidshuer og djævlehuer og altid hæklet snore, men synes ikke de er så pæne som strikkede. Nogle snore ser ud som om man strikker dem runde, jeg har prøvet mange slags nu, håber der er nogle her der kan hjælpe.
kh Mia

Anonym sagde ...

Hej Anne
Er helt tilfældigt kommet ind på din hjemmeside. Det er bare super og jeg bliver i godt humør af at læse dine blogs og se dit flotte billeder. Jeg har tilføjet dig til mine favoritsider. Jeg må absolut prøve dine muffins med rababer i morgen, ligesom strikketøjet skal i gang. Mange hilsner fra Beder