18 marts 2007

KOLESTEROL-CHOK-PIROG...

Vi skal ha' pirogger til aftensmad, af den fuldfede slags; butterdej, hvidløgsost, landskinke og en klat ajvar indeni.
Med masser af svampesauce og ris til, og var det ikke for den lille grønne salat, så ville vi falde om med transfedtsyrebarometeret helt oppe at ringe!

Men det vil vi "strunte" i, det er søndag, det er surt vejr, vi vil forkæles, og det er da lige ved og næsten at det ser sundt ud på billederne her...

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt humør er sundt, og jeg hadde garantert blitt i godt humør av en slik pirog eller fler.. :-)

Kos dere!

Tina sagde ...

Uhmmm jeg eeelsker pirogger!!! :) og helst gerne lidt stærke!! Hvornår ankommer madpakken her hos mig? :D

Mums, man bliver altså tit lækkersulten af at læse med her :)

HANNE sagde ...

Altså Anne, A for arbejdshest, N for nuttet (det er du også) N for nam-nam og E for elskelig.....
Og hvad er ajvar så lige for noget?
Knus

Anonym sagde ...

Åhh, det er godt du spør´om det der Ajvar... Det vil jeg også gerne vide!

Anne sagde ...

Altså Hanne, det er ikke tit jeg bliver kaldt nuttet, tak for det :-)

Ajvar det er en rød stærk puré lavet af bl.a. peberfrugt, chili, aubergine,tomat og sådan.
Købes hos etniske købmænd og er rigtigt lækkert til mange ting, ex. supper, gryderretter, toast med hytteost og en klat ajvar, dressing og meeeget andet, prøv det :-)