02 februar 2007

PAUSE-FIKS...

Jeg har fået strikket en masse i blog-pausen, og faktisk også øvet mig meget i at hækle, jeg har bestemt ikke kedet mig, hænderne er næsten blev brugt for meget, kan jeg mærke.

Et af de afsluttede projekter er den lille jakke i drømmegrøn uld fra BC, den var hurtigt strikket, specielt da jeg fik løst ærme-gåde, der skulle såmænd bare slåes 5 masker mindre op, end de 35 opskriften lød på.

Ulden var skøn at strikke med, let og elastisk, og de mange små strykker kvas, jeg stødte på undervejs, de blev såmænd bare pillet ud.
Bestemt et garn, der er værd at købe, hvis der er mere på udsalgshylden...

I skuffen lå et nøgle Cherry Tree Hill sokkegarn, jeg engang købte i Lemvig, det er den rene luksus, superblødt og smukt i bløde farver.
Det kunne ikke ha' passet ret meget bedre i farverne til den fine grønne, og de små lilla perlemorshjerter fuldender den lille jakke.

På billedet er jakken ikke skyllet op, men alle de mange bumlede retriller bliver altid kønnere, når de først har været våde og alle de små fibre har rejst sig.

Den er afleveret til naboens Frederikke, der vel egentlig nyder ganske godt af mit behov for at strikke babysmåt og lyserødt...

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nååår,hvor er den dog sød!! Hvor er du heldig at du har et lille menneskebarn at strikke til.
KH Miri

anne (altså en anden en af slagsen) sagde ...

Hvor er den fin Anne. Knapperne har jeg også på lager, det er vidunderlige..... Dine hækleprojekter glæder jeg mig til at se, men lad dem nu ikk' ta' overhånd.

TinaMAndersen sagde ...

Dejligt at "høre" fra dig, det er en sød trøje. Naboen er utrolig heldig at have dig til nabo.
Det bliver spændende at se nogle hæklerier fra dig, hvadenten det er kanter, bolde eller måske ligefrem små tæpper. ;o)

Mette sagde ...

Den er fin. Hvilken BC uld er det præcis, vi er inde på her....?! k.h. Mette

Fríða sagde ...

super-söd jakke, og pudsigt nok har jeg lige de samme knappe i mit lager! men skal vi ikke snart få et billede af det heldige lille pigebarn? du ku i hvert fald pröve at spörge moderen.
kh.fra Island
Frida

Anne sagde ...

Altså hæklerierne kan ikke vises frem, jeg har bare sidder og øvet og så trævlet op igen, men nu kan jeg da faktisk forskelligt og pønser på et bølgende tørklæde i alle mine små underlige uldne rester :-)

Mette, det er dette gode tlbud:
http://garn.dk/group.asp?group=84&sub=162

Dorte N sagde ...

God afte Anne.
Trøjen er blevet god, en fin lille variant til den fra drops. Jeg må have bogen, bår den kommer. Har også "første" udgave, min bibel i forhold til syning af børnetøj.
Dorte