03 februar 2007

PÅ PLADS...

I dag kunne vi endelig hente pigernes julegave, der har været en tur omkring en rammemand; det er blevet godt med sort passepartout og smal sort ramme, enkelt og smukt.

Nu hænger det på den allerbedste plads i huset, nemlig lige overfor køkkenvasken, hvor jeg ofte er at finde.
Jeg ved, at jeg ofte vil komme til at lade øjnene hvile på det, og igen og igen føle den glæde, der lå i den overraskelse gaven var, jeg er stadig imponeret over deres evne til at holde tæt...

Det er det eneste billede af pigerne, eller af nogen for den sags skyld, der er at finde på husets vægge, resten sidder i mapper, eller ligger på en hylde i arbejdsværelset; et enkelt billede af de tre smukke står på en reol i soveværelset, men det er der jo ikke mange, der ser.

Når jeg engang når dertil, vil jeg finde nogle af mine yndlings frem fra gemmerne, kører dem en tur igennem Photoshop, så de kommer til at være nogenlunde ens i størrelse og farver, og så finde en ordentlig stak rammer, der er en bar væg i arbejdsværelset, der godt kunne blive vores lille ane-galleri...

6 kommentarer:

Krebsinden sagde ...

Sikke et dejligt billede og 3 yderst kønne piger :-)

ella sagde ...

Smukt, og rigtig hyggeligt :-)

Liselotte sagde ...

Alletiders idé med at hænge dem, hvor du er. Jeg skal vist også snart i gang med mine billeder...

anne (altså en anden en af slagsen) sagde ...

hvor det ser int ud der på sin plads lige midt i hvor der leves. Smukt billede.

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anne sagde ...

Ja, det hænger bare rigtigt godt der, vi er så glade for det billede, og det oplever pigerne i alle tilfælde også, når nu de er kommet op at hænge i husets hjerte.