07 februar 2007

JUBEL OVER 3 METER HVID LAMINAT...

Normalt kaster jeg altså ikke armene i vejret af glæde, når jeg render ind i hyldemeter af hvid laminat, men når de pludselig er placeret på en bar væg i mit viktualierum, ja så bliver jeg dæleme fornøjet!

Vi har boet i huset i 3 år, og i al den tid har vi manglet at få monteret de sidste planlagte hylder inde i det lille rum, og det har betydet, at der har været underlige stabler ved endevæggen og ind imellem rodet på gulvet.
Det er en smal sag at købe nogle vanger og hylder, det tager egentlig heller ikke lang tid at sætte skidtet op, og hold op hvor har det tit irriteret mig, at vi ikke har fået det gjort...

De lange smalle hylder har været der fra første dag, men de var kun beregnet til fødevarer og småting, ikke popcornsovn eller store bageforme.
Men nu er de nye hylder oppe og der er plads til det hele, og jeg fryder mig hver eneste gang, jeg træder ind i rummet.

Og så ryster jeg lidt på hovedet og griner, når jeg kigger på de fyldte hylder, vi kunne godt sne inde nogle dage, før sulten ville begynde at gnave...

5 kommentarer:

Angelikas quilts and knits sagde ...

Er det ikke utroligt, hvor lidt der skal til for at man bliver glad ?
Strikkehilsner
Angelika

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Nu vil jeg jo hævde, at det ikke er det værste at være forberedt på lidt af hvert (sådan forrådsmæssigt). Kan godt lide visheden om, at der altid lige er ingredienser til et eller andet.

Kh Karen S

Susanne sagde ...

Så mangler han bare døren i til Harry's rum :o) Altså inden I skal til at bygge til.... Jamen er der ikke en snestorm på vej ??? Kh Susanne

Anonym sagde ...

åh...sikke en overflod af plads. Nyd det. Mit fjernlager er i butikkerne men det er ok når man bor tæt på dem. Vores nye gaskomfur er netop installeret af en tidl. Smegmand, du skulle høre ham lovprise mærket....Det er noteret.
:-) Gitte J.

Anne sagde ...

Det lyder godt, Gitte, men som jeg skrev, så er vi også meget godt tilfredse med vores.
Tillykke med dit nye, hvad mon du skal kokkerere derpå i aften?

På langsiden er der 5 hylder,Mette, men er heldigvis ikke fyldt med mad hele vejen hen, det ville være alt for vildt!